Konu Başlığı Düzenlenmiştir.
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Uniqieturk yapmış olduğu hırsızlık kanıt istemişti

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
düzeltiltim
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
- pAnicAtAcks
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ersin hadi diğerleri roalı anladık da sen mehsem sana inanıyorum diyordun ne iş....ne ikiyüzlü insanlarsınız.bi ağzmı açsam neler olacak da.daha düne kadar apodan nefret ediyorum diyenlere bak...yazıık vallahi yazık...siz adam olmazsınız.bi de nedense dikkatimi çekti hepsi rolaı gülenlerin))bu arada fotoların devamı da var.NOKTA...
Öncelikle Mehsem adlı arkadaşımızı 2seneye yakın bir zamandır tanıyorum.
Exelciumun dediği gibi oyuna bir ton emek ve zaman harcıyoruz. Bu Saçma sapan çocukca hareketlerden dolayı kızın çarını siliyorsunuz birde. Uniqieturk sana hiç yakışmamış böyle bir davranış Hareketi. Her ne olursa olsun burda hep bir arada oyun oynuyoruz. Onca emek onca vakitler boşamı gidiyor. Milleti kendi üstünüze çekmek için böyle saçma sapan haraketlerle kendinizi tatmin ediyorsunuz. oyunu kapattınmı herşey biter. Diyecek bişey yok YAZIK.
Exelciumun dediği gibi oyuna bir ton emek ve zaman harcıyoruz. Bu Saçma sapan çocukca hareketlerden dolayı kızın çarını siliyorsunuz birde. Uniqieturk sana hiç yakışmamış böyle bir davranış Hareketi. Her ne olursa olsun burda hep bir arada oyun oynuyoruz. Onca emek onca vakitler boşamı gidiyor. Milleti kendi üstünüze çekmek için böyle saçma sapan haraketlerle kendinizi tatmin ediyorsunuz. oyunu kapattınmı herşey biter. Diyecek bişey yok YAZIK.