&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
vay yosif
ben demedimmi birdaha bizim sayfaya girmek yok
. Herkesin sıhhati yerinde yusuf.Herşey aynı bildiğin gibi 
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
aleykumselam onur.chardonnaya geri dönmüşsün bu ismi bir filmde adam içki içiyordu içkinin üzerinde gördüm dedim hee bu buradan esinlenmişChardonnay yazdı:Selam panterlerim.![]()
Emrecan nerelerdesin yahu öldün mü kaldın mı arada görün ortalıklarda,çarların da lanet Memo var,geçen yazdı ben de seni sandım ama meğer oymuş hayal kırıklığına uğradım..![]()
aykut gökçe
yok sen beyaz lahana turşususunParDusxTirYaKix yazdı:RuTkaYx yazdı:Sanane lem artist.. Tohtor musun sen lahana turşusuParDusxTirYaKix yazdı:Selam Ailem Nasılsınız.. Bu Aralar Fazla Görüşemiyoruz.. Hayırlı Ramazanlar Diliyorum.. Rahatınızda İyidi İnş..Şükür kardeşim kendi adıma konuşayım ben gayet yaradana bin şükür iyiyim. Son görüşmemde diğerlerinde de bir sorun yoktu.
![]()
emrecim ben kara lahana turşusuyum.. iyidir inş herkez kendinize dikkat edin allaha emanetsiniz..
Chardonnay yazdı:Selam panterlerim.![]()
Emrecan nerelerdesin yahu öldün mü kaldın mı arada görün ortalıklarda,çarların da lanet Memo var,geçen yazdı ben de seni sandım ama meğer oymuş hayal kırıklığına uğradım..![]()
Masterking öyle bir hata yaptım Mehmet'e emanet ettim. Ama her daim elimin altında o yüzden sorun teşkil etmeyecektir
Hey Man!.. Do not forget! BioToXin forever my favorite. Okey?....

aLpoS
xScHooLBoyx
- ParDusxTirYaKix
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Evrensel İmha
ElitConan yazdı:vay yosifben demedimmi birdaha bizim sayfaya girmek yok
. Herkesin sıhhati yerinde yusuf.Herşey aynı bildiğin gibi
LeyLi
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
HahahElitConan yazdı:aleykumselam onur.chardonnaya geri dönmüşsün bu ismi bir filmde adam içki içiyordu içkinin üzerinde gördüm dedim hee bu buradan esinlenmişChardonnay yazdı:Selam panterlerim.![]()
çaktım isminin manasını
İtalya'da çalışırken,malum şaraplarla filan çok haşır neşirdik.İçkiden esinlendim yani haklısın
Artık Ashab'ı da var bir ara savaşçı gir de şu Lodos sancağı ağlatalım birazRuTkaYx yazdı:Chardonnay yazdı:Selam panterlerim.![]()
Masterking öyle bir hata yaptım Mehmet'e emanet ettim. Ama her daim elimin altında o yüzden sorun teşkil etmeyecektirArada bir geliyorum yahu ama sen yoksun bu sefer de ortalıkta..
Hey Man!.. Do not forget! BioToXin forever my favorite. Okey?....
Ayrıca Veli abimizin de dediği gibi;
:mrgreen: :mrgreen:Cesurzade yazdı:Türkçe'mize sahip çıkalım,çıkmayanları uyaralım![]()
hahahahahhaha
Kardeşim savaşçı geçti benden. Unuttum bile adam gibi kullanmayı. Artık büyücüyüm ama savaşçı gibi dalıyorum yine. Atakan ve Ali abi sana bir güzel özet geçsin benim nasıl savaştığımla ilgili
a

aLpoS
xScHooLBoyx
Şehir dışındayım şu an cafeden yazıyorum en geç pazar günü tekrar aranızda olacağım
.·´¯`·->PardusxParaNoyaK<-·´¯`·.
°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸IxPaRDuSMaDMaXxI°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
`·.¸¸.·´´¯`··._.·PardusParaNoyaK`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Loncamıza Başvurmak İçin: http://parduspanterabasvuru.tr.cx
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Azap Süvarileri
madmax431 yazdı:Şehir dışındayım şu an cafeden yazıyorum en geç pazar günü tekrar aranızda olacağım![]()
Bekliyoruz Erdi
:lol:
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
ohh pazara kadar rahatırz
maden çekenler rahat etti 
aykut gökçe
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi