&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
thexforbidenlove veya rıfat veya thexparqalı veya kabusxsorgespel veya pardusxsamsun arkadaşım loncamıza başvurman gibi birşey söz konuzu değildir.ilginiz için teşekkürler.diğer loncalarda şansınızı deneyebilirsiniz.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- Byzmsll
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Revolutıon
bak ya ... onlar ben degılımmm....
Beni Bilen Bilir, Gerisi Hikaye ...
Benim Vatanımda Ezan Dinmez, Bayrak İnmez..Ya Sev Ya TeRK Et.

- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Hayirli Geceler Arkadaslar. Biraz uyumusumda.
Bugün beya yordular isyerinde stress li bir Gün gecirdim eve gelincede söyle 1-2 saat uyuyayim derken icim gecmis.
1 saat evel kalkdim Neyse artik sizlerle yarin aksam görüsmek üzere. iyi geceler Yaradana emanetsiniz.

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Uykuyu sevmiyorum diyen arkadaşa bakın
- xxKaNSeRoJeNxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
insanlık hali abi olur ya öleCesurzade yazdı:Uykuyu sevmiyorum diyen arkadaşa bakın![]()
PaRDuSKaNSeRoJeN (49) PaRDuSxKnSrJn (49) PaRDuSxASİLZADE (49)
Pardus Pantera Lonca Forum Sözcüsü ve Üye Alım Sorumlusu

- ParDusxTirYaKix
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Evrensel İmha
Ailem Oyunu Bırakdım Konu Açdım Ama Lonca Sayfasınada Belirtmek İStedim.. Pc De Olduğum Zamanlar Ts Ve Skype De Olacağım Görüşürüz Oradan Dostluğumuz Hep Baki Kalacak.. Şimdilik Kalın Sağlıcakla. Aykut Yada Emre Listedende İsmimi Silerseniz Sevinirim Ne Olacağım Bellisiz 7 8 Ay Yokum Ondan Sonrası da Belirsiz Ne Olacağı Çarıda Ne Yapacağımı Bilmiyorum Ya Silerim Yada Durur Arada Feto Girer Ben Yokum O Yüzden Lonca Listesinden De Adımın Silinmesini Rica Ediyorm...
ESEN KALIN DOSTLARIM...
ESEN KALIN DOSTLARIM...
LeyLi
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
- ParDusxTirYaKix
- Sahaf Yardımcısı
pardusxtiryakix in adı değişti artık bana ait değil çar başka bi arkadaşa verdim listeden de ismini kaldırın aykut yada emre.. yalnış anlaşılma olmasın
LeyLi
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Senin icin en iyi en güzel seyleri diliyorum Yusufum. Umarim Real hayatinda okulunda olsun hayatinda olsun cok basarili olursun kardesim. Her hangi bi sikintinda unutma senin burda arkadaslarin kardeslerin abilerin var. Ben ve Arkadaslar seni oyun icerisinde özlüyecegiz. Seni Teamspeakde Vakit buldukca bekliyoruz kardesim. Gittigin yol acik olsun Kardesim. Allah zihin acikligi versin. Yaradana Emanetsin.ParDusxTirYaKix yazdı:Ailem Oyunu Bırakdım Konu Açdım Ama Lonca Sayfasınada Belirtmek İStedim.. Pc De Olduğum Zamanlar Ts Ve Skype De Olacağım Görüşürüz Oradan Dostluğumuz Hep Baki Kalacak.. Şimdilik Kalın Sağlıcakla. Aykut Yada Emre Listedende İsmimi Silerseniz Sevinirim Ne Olacağım Bellisiz 7 8 Ay Yokum Ondan Sonrası da Belirsiz Ne Olacağı Çarıda Ne Yapacağımı Bilmiyorum Ya Silerim Yada Durur Arada Feto Girer Ben Yokum O Yüzden Lonca Listesinden De Adımın Silinmesini Rica Ediyorm...
ESEN KALIN DOSTLARIM...

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- ParDusxTirYaKix
- Sahaf Yardımcısı
Beyzade yazdı:Senin icin en iyi en güzel seyleri diliyorum Yusufum. Umarim Real hayatinda okulunda olsun hayatinda olsun cok basarili olursun kardesim. Her hangi bi #@!? unutma senin burda arkadaslarin kardeslerin abilerin var. Ben ve Arkadaslar seni oyun icerisinde özlüyecegiz. Seni Teamspeakde Vakit buldukca bekliyoruz kardesim. Gittigin yol acik olsun Kardesim. Allah zihin acikligi versin. Yaradana Emanetsin.ParDusxTirYaKix yazdı:Ailem Oyunu Bırakdım Konu Açdım Ama Lonca Sayfasınada Belirtmek İStedim.. Pc De Olduğum Zamanlar Ts Ve Skype De Olacağım Görüşürüz Oradan Dostluğumuz Hep Baki Kalacak.. Şimdilik Kalın Sağlıcakla. Aykut Yada Emre Listedende İsmimi Silerseniz Sevinirim Ne Olacağım Bellisiz 7 8 Ay Yokum Ondan Sonrası da Belirsiz Ne Olacağı Çarıda Ne Yapacağımı Bilmiyorum Ya Silerim Yada Durur Arada Feto Girer Ben Yokum O Yüzden Lonca Listesinden De Adımın Silinmesini Rica Ediyorm...
ESEN KALIN DOSTLARIM...
Saolun Abi Hepinizin Çok Yardımı Oldu Bana Maddi Yada Manevi Her Türlü Saolun Herşey İçin Vakşit Buldukca Team Speak e Gelirim..
LeyLi
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
- xxKaNSeRoJeNxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
işte bladem denen kendini bilmezin loncamıza attığı laf

PaRDuSKaNSeRoJeN (49) PaRDuSxKnSrJn (49) PaRDuSxASİLZADE (49)