1 büyücriyeyi keser mi?
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
1 büyücriyeyi keser mi?
evet arkadaşlar bildiğiniz gibi 1 büyücüye çevriye 4 - 5 çekiyor ama tesla 15 ve büyü bozma 15 ise 1 büyücü rahat keser neden mi çünki teslanın elektirik dirençi 1000 ve teslayı hiç kaçırmadan + bb ile 20 dk de kesilir ama uzun sürer siz 1 kere vurdunuz mu direk size döner bb yi atınca size dönme ihtimalide var ondan bb atınca oturun vuru ama az teslayı hiç kaçırmayın + 6 büyücü 6 tesla ile 3 dk de keser . 49 levellik her büyücü keser bunu ben tesla ile çevriyenin yardımcılarını kesmiştim bb ve tesla ile 1 tane tesla ile 3 tane aldım.
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: 1 büyücriyeyi keser mi?
direnci 1000 lersin kesersin neden kasıyorsun bu kadar 
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı

o değil hehangi bir büyücü eletiriği 300 olsa bile rahat keser şifacısız onu anlattım rehber.
- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
adam 40 lw olduktan sonra neylesin cevriyeden gelecek itemi ve xp'yibenzombi01 yazdı:evet arkadaşlar bildiğiniz gibi 1 büyücüye çevriye 4 - 5 çekiyor ama tesla 15 ve büyü bozma 15 ise 1 büyücü rahat keser neden mi çünki teslanın elektirik dirençi 1000 ve teslayı hiç kaçırmadan + bb ile 20 dk de kesilir ama uzun sürer siz 1 kere vurdunuz mu direk size döner bb yi atınca size dönme ihtimalide var ondan bb atınca oturun vuru ama az teslayı hiç kaçırmayın + 6 büyücü 6 tesla ile 3 dk de keser . 49 levellik her büyücü keser bunu ben tesla ile çevriyenin yardımcılarını kesmiştim bb ve tesla ile 1 tane tesla ile 3 tane aldım.
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
Adam büyü bozma demek istiyor olabilir :ugeek:TechnOMafiA yazdı:adam 40 lw olduktan sonra neylesin cevriyeden gelecek itemi ve xp'yibenzombi01 yazdı:evet arkadaşlar bildiğiniz gibi 1 büyücüye çevriye 4 - 5 çekiyor ama tesla 15 ve büyü bozma 15 ise 1 büyücü rahat keser neden mi çünki teslanın elektirik dirençi 1000 ve teslayı hiç kaçırmadan + bb ile 20 dk de kesilir ama uzun sürer siz 1 kere vurdunuz mu direk size döner bb yi atınca size dönme ihtimalide var ondan bb atınca oturun vuru ama az teslayı hiç kaçırmayın + 6 büyücü 6 tesla ile 3 dk de keser . 49 levellik her büyücü keser bunu ben tesla ile çevriyenin yardımcılarını kesmiştim bb ve tesla ile 1 tane tesla ile 3 tane aldım.ama zevk için uğraşabilir
tek büyücü yeşil kesmiş gibi zevk alabilir. bb değil kardeşim dk yani direnç kırma
YasinKocamanca yazdı:direnci 1000 lersin kesersin neden kasıyorsun bu kadar
elektrkle büyü bozmanın uzaktan yakından alakası yok
Seviyorum seni desem.. Sever misin sen de bilmem..?
- - - - - - - - -
Teşkilat
IIAntMustiII
IIEfSaNeII
IIMusTafaII
IITüRkII
- - - - - - - - -
Kuklacı
IIMusTafaII
IITüRkII
Mrsturk
- - - - - - - - -
- - - - - - - - -
Teşkilat
IIAntMustiII
IIEfSaNeII
IIMusTafaII
IITüRkII
- - - - - - - - -
Kuklacı
IIMusTafaII
IITüRkII
Mrsturk
- - - - - - - - -
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
+ Cevriye belli bir canın altına inince aralıklı olarak iksir içmektedir.Teslanın kesmesi mümkün değildir.PIRASA yazdı:elektrkle büyü bozmanın uzaktan yakından alakası yok
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı

cevriyeyey 1500 büyüyle dk ile kritikle 15 canı gidiyor 15 cana gelsin at dk at büyü tmm