Nasıl bir sunucudur burası ya

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Nasıl bir sunucudur burası ya

Mesaj gönderen Mrxbaris »

aynaEmEs yazdı:mrxbarış zamanında hırsızlık yapıp Gökx loncasına girmeye çalışmıştı. Tarafımca atılması uygun görülüp gereği yapıldığında fotoğrafları elimde idi. Sonradan pc min 6 yıllık olması nedeniyle bozuldu ve bir daha açılmadığı için fotoğraflar falanda gitti.

Hırsızlık yaptığını itiraf ediyordu özelime

Şimdi yalanlayacak. Eskiden bab-ı ali de az mı dalardı millete :)

Allah biliyor neyse... tartışmıyacağım sadece bi bilgi vereyim dedim.
şimdi ws ms dicektir eminim :D boş çocuk :D
kanıtla dicem foto yok ayrıca sen 100 m i ver PreNsxTheReis le vs attın yenildin 100m i vermeden kaçtın sonra arkadan dalıp bana hırsız diyorsun burda asıl hırsız olan sensin 100 m i vermeden kaçıyorsun ya tamam paran yoksa söleseydin abim sana acır parasızda vs atardı senle ;) ha bu arada benim mevzuya gelince ben Mrxbarış adlı karahteri çalmışımda bilmem nede ulan ben o çarı 1 yılda 49 level yaptım kasa kasa VEDE KENDİ EMEĞİMLE şimdi dicek eskiden çalıyordu Gtaist adlı karahteri ile o çarım 49 leveller gelmeden 1 2 hafta önce çalındı çalan kişide Başsavaşçıxsinan adlı itin tekiydi ve bu aradada pc 6 yıllıkdı açılmıyor demişsin lan ben 6 yıllık pc ile kadim kestim :D önce sen 100 m ini verde öle öt tamam mı k0Ç :?:
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Ben neye isyan ediyorum siz nelere bu kadar tartışacağınıza beni ve diğer gruba alınmayanları düşünün
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Thrashmetal yazdı:Ben neye isyan ediyorum siz nelere bu kadar tartışacağınıza beni ve diğer gruba alınmayanları düşünün
şaheseri yoksa gb atması saçma konu kilit :arrow:
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Şifamı kullanıyorum şu anda şaheseri yok giremezmi Mrxbaris söyle
catashrop
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen catashrop »

barışmısın nesin sövdürtme kendini şahesersizmöiş snn ezikken abi beni sığınağa alırmısın diye haykırışlarını hatırlıyorum.
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Thrashmetal yazdı:Şifamı kullanıyorum şu anda şaheseri yok giremezmi Mrxbaris söyle
büyü şifan 900 lerdeyse girersin şifa olarak

catashrop yazdı:barışmısın nesin sövdürtme kendini şahesersizmöiş snn ezikken abi beni sığınağa alırmısın diye haykırışlarını hatırlıyorum.
ben tanıdıklarımla gb atıyorum eğer tanıdığım yoksa grupdan çıkıyorum genelde ok ;)
catashrop
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen catashrop »

Mrxbaris yazdı:
Thrashmetal yazdı:Şifamı kullanıyorum şu anda şaheseri yok giremezmi Mrxbaris söyle

catashrop yazdı:barışmısın nesin sövdürtme kendini şahesersizmöiş snn ezikken abi beni sığınağa alırmısın diye haykırışlarını hatırlıyorum.
ben tanıdıklarımla gb atıyorum eğer tanıdığım yoksa grupdan çıkıyorum genelde ok ;)
haha anca bu kdr ezik büyü şifa 900 ü napsınlar la doğru senin 900 dü unuttum :D Birde ashabsız günlerini hatırla he birdegb stıyorum diye kabul ediyorsun kendini biiyorsun en azından :)
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

catashrop yazdı:
Mrxbaris yazdı:

haha anca bu kdr ezik büyü şifa 900 ü napsınlar la doğru senin 900 dü unuttum :D Birde ashabsız günlerini hatırla he birdegb stıyorum diye kabul ediyorsun kendini biiyorsun en azından :)
grup oluşmadan önce 1 2 kişi varken grup başkanına sölüyordum olmaz diye çıkıyordum ;) ayrıca o zamanlar şifayı ilk kullandığım günlerdi :D
kerimcansancak
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kerimcansancak »

belki beni bilirsin Sancakadamı 46 lwl tankım 27.800 hp 1000 direnç ve 75 zırh var ve günde en az 2 kere sığınak giriyorum :D
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Kendine göre haklı. Ama bir kez girdim şahesersizlerle bir buz atıyorum 3 büyü saydırıyor anca alıyor benden sonra çıktık işte.

“Genel Sohbet” sayfasına dön