kanıtla dicem foto yok ayrıca sen 100 m i ver PreNsxTheReis le vs attın yenildin 100m i vermeden kaçtın sonra arkadan dalıp bana hırsız diyorsun burda asıl hırsız olan sensin 100 m i vermeden kaçıyorsun ya tamam paran yoksa söleseydin abim sana acır parasızda vs atardı senleaynaEmEs yazdı:mrxbarış zamanında hırsızlık yapıp Gökx loncasına girmeye çalışmıştı. Tarafımca atılması uygun görülüp gereği yapıldığında fotoğrafları elimde idi. Sonradan pc min 6 yıllık olması nedeniyle bozuldu ve bir daha açılmadığı için fotoğraflar falanda gitti.
Hırsızlık yaptığını itiraf ediyordu özelime
Şimdi yalanlayacak. Eskiden bab-ı ali de az mı dalardı millete![]()
Allah biliyor neyse... tartışmıyacağım sadece bi bilgi vereyim dedim. şimdi ws ms dicektir eminimboş çocuk
![]()
Nasıl bir sunucudur burası ya
Re: Nasıl bir sunucudur burası ya
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Ben neye isyan ediyorum siz nelere bu kadar tartışacağınıza beni ve diğer gruba alınmayanları düşünün
şaheseri yoksa gb atması saçma konu kilit :arrow:Thrashmetal yazdı:Ben neye isyan ediyorum siz nelere bu kadar tartışacağınıza beni ve diğer gruba alınmayanları düşünün
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Şifamı kullanıyorum şu anda şaheseri yok giremezmi Mrxbaris söyle
barışmısın nesin sövdürtme kendini şahesersizmöiş snn ezikken abi beni sığınağa alırmısın diye haykırışlarını hatırlıyorum.
büyü şifan 900 lerdeyse girersin şifa olarakThrashmetal yazdı:Şifamı kullanıyorum şu anda şaheseri yok giremezmi Mrxbaris söyle
ben tanıdıklarımla gb atıyorum eğer tanıdığım yoksa grupdan çıkıyorum genelde okcatashrop yazdı:barışmısın nesin sövdürtme kendini şahesersizmöiş snn ezikken abi beni sığınağa alırmısın diye haykırışlarını hatırlıyorum.
haha anca bu kdr ezik büyü şifa 900 ü napsınlar la doğru senin 900 dü unuttumMrxbaris yazdı:büyü şifan 900 lerdeyse girersin şifa olarakThrashmetal yazdı:Şifamı kullanıyorum şu anda şaheseri yok giremezmi Mrxbaris söyle
ben tanıdıklarımla gb atıyorum eğer tanıdığım yoksa grupdan çıkıyorum genelde okcatashrop yazdı:barışmısın nesin sövdürtme kendini şahesersizmöiş snn ezikken abi beni sığınağa alırmısın diye haykırışlarını hatırlıyorum.
grup oluşmadan önce 1 2 kişi varken grup başkanına sölüyordum olmaz diye çıkıyordumcatashrop yazdı:haha anca bu kdr ezik büyü şifa 900 ü napsınlar la doğru senin 900 dü unuttumMrxbaris yazdı:büyü şifan 900 lerdeyse girersin şifa olarakThrashmetal yazdı:Şifamı kullanıyorum şu anda şaheseri yok giremezmi Mrxbaris söyle
ben tanıdıklarımla gb atıyorum eğer tanıdığım yoksa grupdan çıkıyorum genelde okcatashrop yazdı:barışmısın nesin sövdürtme kendini şahesersizmöiş snn ezikken abi beni sığınağa alırmısın diye haykırışlarını hatırlıyorum.Birde ashabsız günlerini hatırla he birdegb stıyorum diye kabul ediyorsun kendini biiyorsun en azından
-
kerimcansancak
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
belki beni bilirsin Sancakadamı 46 lwl tankım 27.800 hp 1000 direnç ve 75 zırh var ve günde en az 2 kere sığınak giriyorum 
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Kendine göre haklı. Ama bir kez girdim şahesersizlerle bir buz atıyorum 3 büyü saydırıyor anca alıyor benden sonra çıktık işte.