Gökhan, Melihle Anka'da ws attık sağolsun 1 el bile alamadı. Olayın özüne inmişMasterlidII yazdı:Bununlamı Uğraştınız
3 savaşçı 3 büyücü 3 şifacı
Re: 3 savaşçı 3 büyücü 3 şifacı
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

- melihbey
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Böyle bi durum yok ki ben seni tanımıyorum bileSoLo yazdı:Gökhan, Melihle Anka'da ws attık sağolsun 1 el bile alamadı. Olayın özüne inmişMasterlidII yazdı:Bununlamı Uğraştınız
Tron
Mage
Anka => Brothersxcobramelihbey yazdı:Böyle bi durum yok ki ben seni tanımıyorum bileSoLo yazdı:Gökhan, Melihle Anka'da ws attık sağolsun 1 el bile alamadı. Olayın özüne inmişMasterlidII yazdı:Bununlamı Uğraştınız![]()
![]()
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

- melihbey
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Kardeşim ws'de beni yendiğinde kutubum filan 15 değildi onunda etkisi var. Ayrıca beni bu araştırmaya iten arkadaşımız Kuklacı sunucusundadırSoLo yazdı:Anka => Brothersxcobramelihbey yazdı:Böyle bi durum yok ki ben seni tanımıyorum bileSoLo yazdı:Gökhan, Melihle Anka'da ws attık sağolsun 1 el bile alamadı. Olayın özüne inmişMasterlidII yazdı:Bununlamı Uğraştınız![]()
![]()
Tron
Mage
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Arkadaşım ilk olarak bunu yaparken deney şeklinde yaptığını söylemişsin ancak pek deney gibi olmamış, neden mi ?
1) Deney yapılırken şans faktörü olmaz.
2) Sen bana bende bundan bahsediyorum bu şans işi, etkiler yazıldığıyla örtüşmüyor diyeceksin ama biz bilmesekte örtüşüyor.
Biz bu yetenekleri kullanırken attığımız her 100 durdurmanın 30 tanesinin zihin tutma olacağını sanıyorsunuz ama öyle değil bu sadece 1 kullanma için geçerli.Sendeki tamamen şanstan ibaret olmuş(bence) bu tür MMORG oyunlarda oyunun kendi sayaçları vardır ve çözülmesi neredeyse imkansızdır, bunu 1 metrelik bir ip gibi düşün ve ipin 30 cm bir renk diğeri başka bir renk olsun ve 30 zihin tutmayı temsil ederken 70 de el tutmayı temsil etsin ve 1 saniye içinde ipin başından sonuna giden bir radar koyduğunu düşün (1 saniye olmasının nedeni İKV de her bir yeteneğin diğer yetenekleri en az 1 sn görünür ve görünmez şekilde kısıtlamasından dolayı) sen tuşa bastığında radar %30 la boyalı yerde durursa oyun direk zihin tutulması komutunu gönderiyor. Maden çekmedede 3 aşşa 5 yukarı aynı durum söz konusu.
2) Sen bana bende bundan bahsediyorum bu şans işi, etkiler yazıldığıyla örtüşmüyor diyeceksin ama biz bilmesekte örtüşüyor.
Biz bu yetenekleri kullanırken attığımız her 100 durdurmanın 30 tanesinin zihin tutma olacağını sanıyorsunuz ama öyle değil bu sadece 1 kullanma için geçerli.Sendeki tamamen şanstan ibaret olmuş(bence) bu tür MMORG oyunlarda oyunun kendi sayaçları vardır ve çözülmesi neredeyse imkansızdır, bunu 1 metrelik bir ip gibi düşün ve ipin 30 cm bir renk diğeri başka bir renk olsun ve 30 zihin tutmayı temsil ederken 70 de el tutmayı temsil etsin ve 1 saniye içinde ipin başından sonuna giden bir radar koyduğunu düşün (1 saniye olmasının nedeni İKV de her bir yeteneğin diğer yetenekleri en az 1 sn görünür ve görünmez şekilde kısıtlamasından dolayı) sen tuşa bastığında radar %30 la boyalı yerde durursa oyun direk zihin tutulması komutunu gönderiyor. Maden çekmedede 3 aşşa 5 yukarı aynı durum söz konusu.
İlginç nokta şu ki zaten 3 vuruşta ölen bir karakteri 5 saniyeliğine hiçbir savunması olmaksızın tabiri caiz ise kurbanlık koyun gibi ölmeye hazır hale getirecek bir yetenek olması. Onu geçtik diyelim karakterler arası dengeden bahsedenlere gerçekten gülüyorum. Boz Ayı' sı olan savaşçı zaten her şeyi bitiriyor. Dikkat dağıtma, Boz Ayı, Durdurma... savaşçının vurmasına bile gerek yok.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
Boz Ayı bir kere kanatma attığı zaman canımız kanatma bittiğinde 15-20 lerde oluyor. Savaşçı çifteyle keser. Ama çoğu savaşçı bunu kullanamıyor. Boz ayıyı atıp depar atıyor.kfat4 yazdı:İlginç nokta şu ki zaten 3 vuruşta ölen bir karakteri 5 saniyeliğine hiçbir savunması olmaksızın tabiri caiz ise kurbanlık koyun gibi ölmeye hazır hale getirecek bir yetenek olması. Onu geçtik diyelim karakterler arası dengeden bahsedenlere gerçekten gülüyorum. Boz Ayı' sı olan savaşçı zaten her şeyi bitiriyor. Dikkat dağıtma, Boz Ayı, Durdurma... savaşçının vurmasına bile gerek yok.
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

Emeğinize sağlık
-
IISehrazatII
- Cin Avcısı

Unutmaki senin yaptığın her bir deneme birbirinden farklı ve kendisinden sonra yaptıklarınla alakasız. En basit açıdan anlatıyım eline bi madeni para al yazı tura at, yazı ya datura gelme şansı 1/2 dir ama yeri gelir bin tane atarsın bi tane yazı gelmez. Anlatabilidm mi ? Yani şöyle bi durum yok: 15 tane durdurma attım sadece el tuttu bundan sonra atcağım 10 tanesi kesin zihin tutacak diye birşey yok hepsi birbirinden bağımsız.mirkan1453 yazdı:Arkadaşım ilk olarak bunu yaparken deney şeklinde yaptığını söylemişsin ancak pek deney gibi olmamış, neden mi ?
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
- NATHAN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ben yapılan atışların birbirinden bağımsız olduğunu düşünmüyorum. Bu yeteneğe 15 puan veriyorsan karşılığını almalıyım. 100 durdurma atıyorsam bunların 30 tanesi zihin olmak zorunda. Bu noktada oyunda ki şans faktörü sadece zihin tutmasının ne zaman geliceğini belirlemek olmalı. Aksi takdirde bir şans faktörü düşünülemez. Ne kadar ekmek o kadar köfte yani.
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb