Uzun süre sonra pc basına geçince bir selam vereyim dedim. Oyunu ne kadarda bırakmış olsakta kalplerimizdeki dostlarımızı unutamıyoruz. Oyuna fazla kafa yormayın uyanın, artık İstanbul Kıyamet Vakti'nin bir oyun olduğunu anlayın, algılayın. Gözlerinize verdiğiniz emeklere yazık. Taze beyinlerimizi kaybediyoruz.
Oyuna şöyle başlamıştım kısaca açıklayalım ;
Bundan 4 yıl Önceydi Ramazan ayında başlamıştım. İlk sunucum Eminönüydü. Pek birşey bilmiyor ve oyunu yinede oynuyordum ümidimi kesmemiştim. İşte buydu 2 lwl olmuştum derken oyuna 1 yıl kadar ara verdim. Sonra geri döndüğümde 39 lwl Sınırıyla karsılastım. Oyunun en güzel günleriydi ... Tabi 39 lwl lerde Teşkilatta başlamıştım. Üst düzmekle baya bir çaba göstermiş ve İtemlerimi kasada saklamıştım. 49 lwl ler geldi yine teşkilat sunucusundayım. Kadimler ve Sığınak, Miğrat. Neyse dedik 3 yıl emek verdik Sonuçta bu kadar boş bir oyun olmamalı. Herkes oynuyo biz neden oynamayalım düşüncesiyle oynadık ecelmiş latifmiş ejder ashab Hepsini sırayla ürettik. Sıra geldi item düşürmeye ilk sıralar itemden çok Madalya düştüya neyse ilk şifacıya üst yaptım sonra büyücü. Zaten beni bilen bilir savascıyı iyi kullanırım ama tankla alakam yoktur oyundan büyük zevk alıyom büyücümle 7 bn 8 bn normal vuruşlar oluyo böyle 2 ay kadar bi süre zarfında oyuna devam eddim... Sonra Pazartesi Sabahı oyuna girdiğimde Karekterler aktarılmıştı. O zaman 3 aktarma hakkı vardı ... Şimdiki 295 akçe değildi. Evet Tam oyunu bırakma hevesiydi bu Teşkilattaki cevremi bıraktım oyunu bırakmak kalmıştı... Eskişehirden Şanlıurfaya Memleketime geliyodum Kuzen Muratla bulustuk (Murat, Pessimist)olan biteni anlattım. Aldığım cevap buydu ''Hayatta ne olursa olsun takma geç benim kuklacıdaki karekterlerde oyna'' İyi dedim girdim bi baktım benimkiler kadar olmasada idare edilecek karekterlerdi. İtem düşürme çabasındaydık yine... RoA Loncası üyelerine baktım evet çok ilginçti Teşkilatta neredeyse yok denilecek bir loncaydı kuklacıyda ise en popüler loncaydı. Derken tanıstık kimini üzdük kimini kırdık bazen güldürdük Bazende güldük. Herşeyiyle güzeldi kuklacı.