Arkadaşlar Sizinde Bildiginiz Gibi Oyunda DÜşmeler Coq Fazla Bunun Caresi Nasıl oLcak Dio bAŞllık Açmak GEREGini Duydum ... Bilginiz warsa ..
Lütfen Paylaşın ..... :?: :?:
Artık Düşmelere Bi son .. !!
Artık Düşmelere Bi son .. !!

Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz ... ' / '' \
... !! KodadıX Team ..'' .. /
Re: Artık Düşmelere Bi son .. !!
gÜncell !!

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
oyuna grmessen düşmezsin oyun mutlaka kaşının üstünde gözün var der atar üüzülme sen
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
cevabın güzeldi sonlara doğru bozuldu xDStrongxsifa yazdı:oyuna grmessen düşmezsin oyun mutlaka kaşının üstünde gözün var der atar üüzülme sen
annem gibi konuştun bi git allahını seversen :mrgreen:
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Ne zmandan berı kasının uzerınde goz oluyorStrongxsifa yazdı:oyuna grmessen düşmezsin oyun mutlaka kaşının üstünde gözün var der atar üüzülme sen
Tmm Tmm Sakaydı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

~~Barış~~
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
İKV OYUN KURULUMU VE AÇIKLAMA KISMINDA PLUS OL DAHA ONCELIKLI GIR DIYOR..Plus olmayanın hıc gıremedığını duymadım Bu 1...
2) Plus ve Normal kullanıcılar arasında sadece Örs Ve Mısırdakı GM (Sanırım) Makınası Ucret farkı var ve bolge klan yazıları klan parası farkı var..
3) Oyundan Dusmeler Hep Görev teslımınde Oluyor..Sebebı Plus aldırmak gibi 1 Sobee nın taktığı dıye dusunuyordum 1 zamanlar..Ama Plus aldım yıne sorun aynı.
Arkadaslar Bu Konuda Haklılar.Görev teslımınde hep yasadığımız aman hemen öleyımde teslım edeyım yada tşk bıle etmeyı o an unutup koşarak teslıme gıtmeyı çok yaptık..
Bunun 1 Çaresıne Baksınlar..
2) Plus ve Normal kullanıcılar arasında sadece Örs Ve Mısırdakı GM (Sanırım) Makınası Ucret farkı var ve bolge klan yazıları klan parası farkı var..
3) Oyundan Dusmeler Hep Görev teslımınde Oluyor..Sebebı Plus aldırmak gibi 1 Sobee nın taktığı dıye dusunuyordum 1 zamanlar..Ama Plus aldım yıne sorun aynı.
Arkadaslar Bu Konuda Haklılar.Görev teslımınde hep yasadığımız aman hemen öleyımde teslım edeyım yada tşk bıle etmeyı o an unutup koşarak teslıme gıtmeyı çok yaptık..
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

SaqDuygucum coq güzel Anllattın .. ol

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
morukkelleci yazdı:cevabın güzeldi sonlara doğru bozuldu xDStrongxsifa yazdı:oyuna grmessen düşmezsin oyun mutlaka kaşının üstünde gözün var der atar üüzülme sen
annem gibi konuştun bi git allahını seversen :mrgreen:
bende kendi annemden esinlendim cidden
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
choosensxduygu yazdı:İKV OYUN KURULUMU VE AÇIKLAMA KISMINDA PLUS OL DAHA ONCELIKLI GIR DIYOR..Plus olmayanın hıc gıremedığını duymadım Bu 1...
bak önceden meran çok doluydu yeni sunucular açılınca tenha oldu öncelikli ol derken şunu kastediyor bak sunucu fulken brisi girerse ve bu plussuzsa sunucu dolu sonra deneyin diyor ama giren kişi plussa direk girebiliyor