Ewt arkadaşlar bugün ben ve bir kaç arkadaşım sığınaklara girmeye karar verdik ve bir grup kurduk ve bu grupla girişten 10 adım ötesine gidemedik neden mi
1-tecrübesizlik
2-itemlerimiz
evet arkadaşlar herkes tecrübe gire gire kazanılacak diyorda item olayı ise bambaşka bu gün girince 1 deli ve fare grubunu kesene kadar2 kişi ölüyordu bunun hadi birini kitliyorlardı ama kitli olmayanı kesene kadar zaten kimsede can kalmıyordu buda tankın işi diyeceksiniz ama kimin ne kadar vurduğuda belli deil ortaya karışık gidiyor neyse burdan pek bişey çıkmıyor ama gbne girebilen arkadaşlar lütfen giremeyenleri bi gruplarına alıp soksun ve ne kadar zor olduğunu göstersin çünkü gerçekten girmeden kimse giren kişileri anlayamaz
Gbne giremiyorum diyenler içeri
- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Gbne giremiyorum diyenler içeri
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Deli olmadan Deli olunmaz...
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
- IIGulpiNII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Re: Gbne giremiyorum diyenler içeri
Sığınağa 49 boş çarla bile girsem kenanı keserim itemle alakası yok en azından sığınağın yok 
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
yani bolca kudret iksirin ve zamanın varsa tabi yok
tecrübe herşeyden önemli zaten tecrübeli olanın itemi olur
bu yüzden item sorun olmaz
tecrübe herşeyden önemli zaten tecrübeli olanın itemi olur
bu yüzden item sorun olmaz
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
turkoxHAMSTER yazdı:Sığınağa 49 boş çarla bile girsem kenanı keserim itemle alakası yok en azından sığınağın yok
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Sığınağın itemle alakası yok. 2 li gelenlerde birini kilitleyip birini kesersiniz. 3 lü gelenlerde ikisini kilitleyip yine birini kesersiniz. 7li gelenlerde gelenlerde artık kaç büyücüyseniz hepiniz bir yaratığa zihin atıp menzile çekilirsiniz. Böyle böyle kesersiniz ama uzun sürer. İtemim yok bahanesine sığınmayın hemen. O kenana falan ejder isteyen büyücüler güneş asalılarla bitirememekten değil uzun süreceğinden genellikle ejderli arıyorlar. Ama üstün güzelse (750+ büyü hasar) sığınağa kolaylıkla alınırsın. Sığınaktan Alternatör takı setini ve Bilge Cevriye mor asa düşürüp. Asayı yükseltip miğrata girebilirsin.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

hemen düşüoduSoLo yazdı:Sığınağın itemle alakası yok. 2 li gelenlerde birini kilitleyip birini kesersiniz. 3 lü gelenlerde ikisini kilitleyip yine birini kesersiniz. 7li gelenlerde gelenlerde artık kaç büyücüyseniz hepiniz bir yaratığa zihin atıp menzile çekilirsiniz. Böyle böyle kesersiniz ama uzun sürer. İtemim yok bahanesine sığınmayın hemen. O kenana falan ejder isteyen büyücüler güneş asalılarla bitirememekten değil uzun süreceğinden genellikle ejderli arıyorlar. Ama üstün güzelse (750+ büyü hasar) sığınağa kolaylıkla alınırsın. Sığınaktan Alternatör takı setini ve Bilge Cevriye mor asa düşürüp. Asayı yükseltip miğrata girebilirsin.
ah güzel eski ikv'li günler...
Bunun DVD'si çok satar ben sana söyliyim :lol:turkoxHAMSTER yazdı:Sığınağa 49 boş çarla bile girsem kenanı keserim itemle alakası yok en azından sığınağın yok

Balyoz Kazım kovalasın seni ilkokulluwsyegel yazdı:hemen düşüoduSoLo yazdı:Sığınağın itemle alakası yok. 2 li gelenlerde birini kilitleyip birini kesersiniz. 3 lü gelenlerde ikisini kilitleyip yine birini kesersiniz. 7li gelenlerde gelenlerde artık kaç büyücüyseniz hepiniz bir yaratığa zihin atıp menzile çekilirsiniz. Böyle böyle kesersiniz ama uzun sürer. İtemim yok bahanesine sığınmayın hemen. O kenana falan ejder isteyen büyücüler güneş asalılarla bitirememekten değil uzun süreceğinden genellikle ejderli arıyorlar. Ama üstün güzelse (750+ büyü hasar) sığınağa kolaylıkla alınırsın. Sığınaktan Alternatör takı setini ve Bilge Cevriye mor asa düşürüp. Asayı yükseltip miğrata girebilirsin.![]()
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ