Sayın Forum Yetkilileri ve Yöneticiler Biz Bloklanan Karakterlerimizin Konusunu Foruma AÇıyoruz ki biran önce cevap alıyoruz diye burdan sizde desteğe yazın diyorsunuz ama atıyoruz cevap alamıyorum herhangi bir gm veya dev filan bakarsa bize sebebini ve kaç gün bloklandığımızı yazsa güzel olucak
Eminönü=>Milas
GM VAYE DEV
GM VAYE DEV
MKAxHEROTURKx Bourne
1 Nisan 2007'Den Beri İKV
1 Nisan 2007'Den Beri İKV
Re: GM VAYE DEV
Merhabalar,
Yoğunluk sebebiyle taleplerinize geri dönüşlerde gecikmeler yaşanabilmektedir.Bildiriminiz kısa süre içinde cevaplandırılacaktır.Konunuz forum kuralları gereğince kitlenmiştir
Bilginize
Forum Kuralları ;
4. Madde: Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Yoğunluk sebebiyle taleplerinize geri dönüşlerde gecikmeler yaşanabilmektedir.Bildiriminiz kısa süre içinde cevaplandırılacaktır.Konunuz forum kuralları gereğince kitlenmiştir
Bilginize
Forum Kuralları ;
4. Madde: Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)