Susturulduk..!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Susturulduk..!

Mesaj gönderen TechnOMafiA »

Merhaba..
5 ay öncesini hayırlayalım. tüm konular lonca sistemi ile ilgiliydi. çemberli taş gelecek geliyor geldi derken lonca sistemini yine salladılar ve bizleri susturdular. bence artık vakti gelmiş bulunmakta. en kötü oyunlarda bile bu sistem varken neden türkiyenin ilk MMORGP oyunuda böyle bir sistemi en sona bırakırlar hatta yapmazlar anlamış değilim. hergün sahte hesaplarla onlarca kişinin emeği boşa/çöpe gidiyor. eğer lonca sistemini getirmemekte diretirseler onlarca kişinin daha emeği çöp olacak. eğer yönetimin biraz insafı varsa, akçe sistemiyle kazandığı Milyon'larca paranın 10'da 1'ini bu oyuna harcasalar bu oyun türkiye sınırlarına çıkar ve çıkacağındanda eminim. I Can Football ve Süpercan'a aktardığınız para havadan değil İKV oyuncularından geliyor. İnsaf abi İnsafff.
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Susturulduk..!

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Bügün captain america tanıtımında koskocaman süpercan yazısını görünce utandım vallaha utandım şu çocuk oyununa bu kadar önem veriliyorya aynı önemi ikv'ye verseler 3 katı olmassa ben neyim yemin ediyorum 3 katıya ama işte
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Susturulduk..!

Mesaj gönderen Crack »

TechnOMafiA yazdı:Merhaba..
5 ay öncesini hayırlayalım. tüm konular lonca sistemi ile ilgiliydi. çemberli taş gelecek geliyor geldi derken lonca sistemini yine salladılar ve bizleri susturdular. bence artık vakti gelmiş bulunmakta. en kötü oyunlarda bile bu sistem varken neden türkiyenin ilk MMORGP oyunuda böyle bir sistemi en sona bırakırlar hatta yapmazlar anlamış değilim. hergün sahte hesaplarla onlarca kişinin emeği boşa/çöpe gidiyor. eğer lonca sistemini getirmemekte diretirseler onlarca kişinin daha emeği çöp olacak. eğer yönetimin biraz insafı varsa, akçe sistemiyle kazandığı Milyon'larca paranın 10'da 1'ini bu oyuna harcasalar bu oyun türkiye sınırlarına çıkar ve çıkacağındanda eminim. I Can Football ve Süpercan'a aktardığınız para havadan değil İKV oyuncularından geliyor. İnsaf abi İnsafff.
Teşkilatta bi LOnca var (Kurtlar) ' diye. Adamlar 100 lerce çar kasmışlar "Kurtlar" olarak başlayan. Başka birine anlatsan bizde Lonca sistemi böyle diye adama azıyla değil başka bi yeriyle gülerler. Yazıktır günahtır.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön