3 savaşçı 3 büyücü 3 şifacı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: 3 savaşçı 3 büyücü 3 şifacı

Mesaj gönderen TechnOMafiA »

Harunyus yazdı:Tam destek :arrow:
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
Kullanıcı avatarı
Chuckyx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: RebeLs

Mesaj gönderen Chuckyx »

150 Kere Her Karakter İçin Ayrı Ayrı Büyü Bozma / Zihin Toplama Yapmak Sizin İçin Sıkıntılı Olmamıştır İnşallah :)

Güzel Bir Konuya Parmak Basmışsınız . Sizi ve Araştırmacı Ruhunuzu Tebrik Ediyorum :)
> BLoodyREVENGE

> PerfectATTACK

> xDeterjaN

Allah VAR ! Problem YOK !

Alper KAYA[/color]
Kullanıcı avatarı
SoLo
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen SoLo »

melihbey yazdı:2 gün önce bir arkadaşımızla attığım ws sonucunda attığı 11 durdurmanın 10 tanesinin zihin tuttuğunu görünce birşeyleri merak etmeye başladım ve çok samimi 2 büyücü 3 savaşçı ve 3 savaşçı arkadaşımla yaptığımız deneyler sonucunda şu kanıya vardık(3'er kişi olmasının sebebpi şans faktörünün ortadan kaldırılarak matematiğe yakın teorik bir deney olmasıdır) Sonuş olaraka Atılan 150 durdurmadan (15 puan)94 tanesi zihin 56 taneside mantıken el tutmuştur.Bunun yanı sıra (tesla gözcü)dahilinde açılan 150 tesla vuruşundan sadece 11 tanesi sersemletmiş(burdaki saçmalık burdaki tesla küresi puanı 15.)

Büyü bozma=Savaşçılar tarafından bozulan 150 zihin toplama sonucunda Ruhsal ve büyüsel etkilerdne kurtulma sayısı 81
Büyücüler tarafından bozulan 150 büyü bozma sonucunda Savaşçı ve ruhsal etkilerden kurtulma sayısı 27
Şifacılar tarafından bozulan 150 büyü bozma sonucunda Ruhsal ve büyüsel etkilerden kurtulma sayısı 65 olmuştur.(her sınıfı büyü bozması 15'dir)
Buna Rağmen sınıfılar arası eşitliğin var olduğu söylemek aptallık olur diye düşünüyorum
Çözüm önerileri 1-Tesla gözcüsüne durdurmadaki aynı koşullar altında 1sn'lık durdurma veya 3 sn'lik sersemletme ihtimali
2-Büyücülere özel olarak alınan gözlüklerde hareket hızının daha yüksek olması(sınıflar arası eşitliğin sağlanması için.)
3-Daha önce açılan konulardaki gibi Sivas kangalının asit etkisi bırakması...
4-Tesla gözcünün elektirk vurmasının yanı sıra elektirik etkisi bırakması...
5-Ve sizlere ait birçok öneri...

Bu konu üzerinden yönetime iletilip çözüm bulabilirse ne mutlu bana

Okuduğunuz için teşekkürler İYİ FORUMLAR :) 8-)
Melih, o durdurmaları atan bendim değil mi :) Ama benim olasılık daha fazlaydı. :D Ben akçe ile zihin tutulması aldım :D
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

Resim
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

SoLo yazdı:
melihbey yazdı:2 gün önce bir arkadaşımızla attığım ws sonucunda attığı 11 durdurmanın 10 tanesinin zihin tuttuğunu görünce birşeyleri merak etmeye başladım ve çok samimi 2 büyücü 3 savaşçı ve 3 savaşçı arkadaşımla yaptığımız deneyler sonucunda şu kanıya vardık(3'er kişi olmasının sebebpi şans faktörünün ortadan kaldırılarak matematiğe yakın teorik bir deney olmasıdır) Sonuş olaraka Atılan 150 durdurmadan (15 puan)94 tanesi zihin 56 taneside mantıken el tutmuştur.Bunun yanı sıra (tesla gözcü)dahilinde açılan 150 tesla vuruşundan sadece 11 tanesi sersemletmiş(burdaki saçmalık burdaki tesla küresi puanı 15.)

Büyü bozma=Savaşçılar tarafından bozulan 150 zihin toplama sonucunda Ruhsal ve büyüsel etkilerdne kurtulma sayısı 81
Büyücüler tarafından bozulan 150 büyü bozma sonucunda Savaşçı ve ruhsal etkilerden kurtulma sayısı 27
Şifacılar tarafından bozulan 150 büyü bozma sonucunda Ruhsal ve büyüsel etkilerden kurtulma sayısı 65 olmuştur.(her sınıfı büyü bozması 15'dir)
Buna Rağmen sınıfılar arası eşitliğin var olduğu söylemek aptallık olur diye düşünüyorum
Çözüm önerileri 1-Tesla gözcüsüne durdurmadaki aynı koşullar altında 1sn'lık durdurma veya 3 sn'lik sersemletme ihtimali
2-Büyücülere özel olarak alınan gözlüklerde hareket hızının daha yüksek olması(sınıflar arası eşitliğin sağlanması için.)
3-Daha önce açılan konulardaki gibi Sivas kangalının asit etkisi bırakması...
4-Tesla gözcünün elektirk vurmasının yanı sıra elektirik etkisi bırakması...
5-Ve sizlere ait birçok öneri...

Bu konu üzerinden yönetime iletilip çözüm bulabilirse ne mutlu bana

Okuduğunuz için teşekkürler İYİ FORUMLAR :) 8-)
Melih, o durdurmaları atan bendim değil mi :) Ama benim olasılık daha fazlaydı. :D Ben akçe ile zihin tutulması aldım :D
:D :D

Tron
Mage
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IISehrazatII »

Çok gereksiz bir konu, senin yaptığın deneyle ulaştığın sonuç deneysel olasılığın oranları. Unutma her bir denemede şansın fifty fifty :D
IISeHRaZaTII
Montecarlo

"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

IISehrazatII yazdı:Çok gereksiz bir konu, senin yaptığın deneyle ulaştığın sonuç deneysel olasılığın oranları. Unutma her bir denemede şansın fifty fifty :D
Öncelikle konunun gereksiz olduğunu söylemedenn senin bir savaşçı olduğundun kanısı beliriyor içimde ayrıca bir büyücü olarak ben mecburmuyum sürkeli zihin tutulması yiyip ws kaybetmeye??

Tron
Mage
Kullanıcı avatarı
wsyegel
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen wsyegel »

bu kardeşimin hesabı olmasa, çok iyi bi caps atıodum ama nese :( :D
ah güzel eski ikv'li günler...
Kullanıcı avatarı
ThexNeYo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ThexNeYo »

haklı tam destek
Kullanıcı avatarı
wsyegel
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen wsyegel »

IISehrazatII yazdı:Çok gereksiz bir konu, senin yaptığın deneyle ulaştığın sonuç deneysel olasılığın oranları. Unutma her bir denemede şansın fifty fifty :D
adam haklı
ah güzel eski ikv'li günler...
Kullanıcı avatarı
MasterlidII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen MasterlidII »

Bununlamı Uğraştınız :P
Gizlenmiş İçerikGöster