"Darkness Loncası"
- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: "Darkness Loncası"
GUNCEL

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
-
- Sahaf Yardımcısı
adammsıınız lan 2-3 herifiniz var alayım sizi bizim loncayada aladam olun
KARETECİOĞLU
TILSIMIN EN YÜC LONCASINA ALIMLAR BAŞLAMIŞTIR
KARETECİ MERKES ADAM OLACAK HERKEZ
TILSIMIN GURURI !
TILSIMIN EN YÜC LONCASINA ALIMLAR BAŞLAMIŞTIR
KARETECİ MERKES ADAM OLACAK HERKEZ
TILSIMIN GURURI !
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Günaydın,
Görüyorum ki Bazı pislikler size de bulaşmaya çalışmış, Eğer bu şahıslara cevap verirsek Kendilerini adam Yerine Koymuş Oluruz.
Böylelerine Ne kadar Sabır Göstersek ne Kadar iyi niyetli davransak O kadar fazlasını isterler
En iyisi Gelin Böylelerine Cevap Vermeyelim Bakalım Kendi Kendilerine Konuşacak Kadar da mı aptallar ?

Görüyorum ki Bazı pislikler size de bulaşmaya çalışmış, Eğer bu şahıslara cevap verirsek Kendilerini adam Yerine Koymuş Oluruz.
Böylelerine Ne kadar Sabır Göstersek ne Kadar iyi niyetli davransak O kadar fazlasını isterler
En iyisi Gelin Böylelerine Cevap Vermeyelim Bakalım Kendi Kendilerine Konuşacak Kadar da mı aptallar ?

- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
bu ezik loncasını kurduğu zaman plusı yoktu bolgeden ben yaptım duyurusunu işe bak yaa. defol git kirletme sayfaımızı

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
GÜNCEL

Piştttttt:) oyuna girmiorum ama cidden özlüorum bea:) onurcum gürcancım selam ediorum size son zamanlarda sizden baska muhattap alıncak adam kalmamıstı tek tük bikaç kişi:) chimiarayı ömerimi görerseniz onada selam edinn oyunda her ne oluosa takmayın kafanısa hayat güsel:) sevgilerimnen Nur(gipsy)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene..!