Bu nasıl iştir.."Köstek"Ekibi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos
Lonca: Sanalkorkun

Bu nasıl iştir.."Köstek"Ekibi

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

Sözde "Destek ekibi" ismini taşıyanlar en ufak hatadan dolayı karakterimi geri veremiyeceklerini söylüyorlar...Bu resmen "Köstek ekibi"dir...sizin amacınız ney anlamış değilim bana karşımı bir tavrınız var.

Buyrun destek ekibinin yolladıgı 1.mesaj:

Yitirmiş olduğunuz karakterlere ait aşağıda istenilen bilgileri gönderdiğiniz takdirde iade edilecektir.

Kaynak hesap üye adı:

Kaynak hesap üyeliğinin şifresinin 1.3. ve 7. haneleri:

Kullanmak istediğiniz yeni şifre:

Aktarılan karakter adları:

Aktarım tarihi:

Burda bir sorun yok doldurdum formu ve yolladım,neymiş efendim 2 kez yolladığım için kabul etmiyeceklermiş..

Buyrun 2. gelen mesaj :[/color]

İKV Destek Takımı tüm İKV ailesine en iyi hizmeti vermek amacındadır. Bilgi akışının daha hızlı ve başarılı yapılabilmesi için aynı konuda sadece bir başvuru yapılması yeterlidir. Aynı konuda birden fazla başvuru yapmak hem sizlerin hem de diğer oyuncuların hizmet almasını olumsuz yönde etkileyecektir.

Aynı konuda birden fazla bildirim gönderdiğiniz için bu konu hakkındaki başvurularınız kabul edilmeyecektir.

Daha dikkatli olmanız dileği ile iyi eğlenceler.

Sadece 1 hatadan dolayı bu nasıl bir vurdum duymazlıktır...Böyle destek ekibi mi olur ?...Gm lerin konuya el atmalarını istiyorum.
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bu nasıl iştir.."Köstek"Ekibi

Mesaj gönderen Afterlife »

Bu Nasıl Bir Şeydir Anlamak Mümkün Değil :o

2 Kez Yoladın Diye Karakterin Gidiyor ve Destek Takımı İse Basit Bir Bahane İle Konuyu Kapatıyor. :|

Şunu Diyebilirlerdi

2 Kez veya Daha Fazla Yollanan İstekler Sıkışmalara Sebeb Oluyor...
Bu Yüzden 2 Kez veya Daha Fazla Talebde Bulunmayınız Aksi Taktirde İşleminiz Yapamayız Gibi 1 Kez Uyarsalar
Yada Destek Ekibi Kurallarına Böyle Bişey Yazsalar Haklı Olabilirlerdi Ama Çok Saçma Bir Cevap Verdikleri..
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

Aynen Burak katılıyorum.Sanki 13 yaşında ki çocuk cevap yazmış yolladığım mesaja...destek ekibine kimleri koyuyorsunuz anlamadım Torpili olan ama hiçbirşeyden çakmayan kişileri dikmişsiniz Bir monitörün başına ve vermişsiniz eline bir kitap demişsiniz ona Bu kuralların 1 kelimesine uymayan mesajları dikkate alma ve 1 kişinin emeğini 1 hataya baglaman için elinden geleni yap!.

2 kez yollamışsak nolmuş yani , en fazla 10 saniyesinini almıştır kim baktıysa benim mesajıma.
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen KaPLaN »

Merhabalar,

Birden fazla bildirim gönderdiğiniz takdirde bu mesajı almanız gayet normaldir.Fazla gönderilen her bildirim için bu mesaj gönderilmektedir.İlk gönderdiğiniz bildirim ise silinmeyip inceleme için bekletilmektedir.

Bilginize
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön