AHMETTT dostum yegenimmm benim dedigin şeyden bişey anlamıyorum:DD
Yaw bizimn dostumuzsun minnettar olmana dahi luzum yok apo agama et o yaşlıdır ihtiyacı var dimi:)
oncelikle allah işinde hayırlı işler nasip etsin allah yar ve yardımcın olur
allah herkezin rıskını verir yeterki iste
yegenim eminenin gozlerinden operim allah analı babalı buyutsun
iyi bak gelinimize yegenim var 7 yasında kocaman olmus buuysun istemeye geliriz :D
apo dedesi ozaman yardım eder dimi:D
sizi seviyorum yaww loncaaa
bu sevgiyi baska sekilde algılamaın heeee
Neredeyse 2 yıl oldu beraber güldük eğlendik moralimiz bozuldu herşeyin bi sonu olduğu gibi bu oyununda benim için bir sonu oldu artık zevkten cok sinir stres oluyorum çoluk çocugun çok oldugu bi ortam ve doğal olarak sayğınında olmadığı bi mekan oldu çıktı.
Çogu kişi geri döner diyecektir belki ama bitti artık
Bu oyun bana nemi kazandırdı sağlam dotluklar kazandırdı ve tahmin etmeyecegim bişey bu sanal oyundaki bir kişi hayatımın akışını degiştirdi (Melike) sunucu başından beri tanıdığım biriyle hayatımı devam ettireceğim..
Tüm dostlarıma selam olsun o kadar isim varki yazacagım ama yazmıyorum beni unuttu demesin diye benden haraf hakkım varsa helali hoş olsun kalbini kırdığım kişiler çoktur hepsinden teker teker özür dilerim
Genç kardeşlerime tavsiyem önce hayatınızı bi yoluna sokup ondan sonra zevki işlerine bakmaları oyun karın doyurmuyor ayda 36 tl ye 3 plus alıyordum bişey kazandırmadı emin olunki sizede kazandırmayacak :| .
ALLAH' a emanet olun .
He is a dream,Er ist traume... IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı, IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü, GrandEkinoks 49 Lw Şifa, Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Adam gibi adamlardan bir tanesi daha bırakıyor ilk bizim Seyitçavuş bıraktıgında üzülmüştüm adını anmadan edemem adam gibi adamdır...
Mustafam hakkında söylenecek okadar çok sey varki buraya sıgdırılmaz benim Kabusx olmamda yada bu loncaya katılmamda ki en önemli insanlardan birisidir adam gibi adamdır ötesi hikaye ben bunu görmeden önce aradık konustuk dertleştik ne zaman canım sıkılsa ararım bilir yada iso agamı arar dertleşiriz her zaman kalbimizdesin mustafam ha kurtuldunmu elbette hayır sadece oyundan gidiyorsun kalbimizden ASLA......
He is a dream,Er ist traume... IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı, IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü, GrandEkinoks 49 Lw Şifa, Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
"28.01.2010 22:38:18" tarihinde 'tilsim' Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz 'Rahatsız Edici Davranış' dolayısıyla üyeliğinize 'tilsim' Sunucusu'nda, '30.01.2010 22:38:18' tarihine kadar 'Susturma' cezası verilmiştir.
ben o tarıh ve özellıkle saat dılımınde iş de oluyoum yanı calısıyorumve oyunda olmadıgım halde caza aldım gereklı maılı attım cvb beklıyorum ( Kabusxrosax ) ızın gunum carsambadır yanı ayın 27 sıydı suanda bıle ısteyım
Ne kralina giderim ne alayına çok lazimsa kralida ayagima gelir alayida
kabusxasabidj yazdı:ANladım yoktur olamazda diye düşünüorum
cUNku bizim loncada kimse kimseye laf edecek durumda degidir
edecek olsada kişisel gorur ozeline alır vs teke tek gorusurus lonca harici makbulen
ama orda bolgden yapılması barbar diger arkadasında komik sandıgı sekilde cevap vermesi kendisi için bir erkeklik kişisel kendisinin bizimle degil arkdan konusmak gibi bir uslubunun olup olmadıgının kanatidir tabiki olmustur birlaf agızdan cıkmıstır herkez yapar normaldir tabiki ama sarsılmaz kimse tetik bilmekte istiyorum kurtpence mi oluyor sarsılmaz yani olay kapandı siz kapatsanızda kapatmasınız bizden yana sorun asla olmaz
Her neyse bir özür bin kusuru kapatır derler
iyi forumlar dilerim
NASIL LAF EDECEK DURUMDA DEĞİLDİR GARDAŞŞŞ. ADAM ARTİSLİK YAPTI DAHA DÜNÜN ÇIKARTILMIŞI BANA ARTİSLİK YAPIYOR.OLAY ÇIKINCA BARBARLAR DİYORSUNUZ.EFENDİLİĞİ TAKINSIN O BEBE.SİZİN LONCADAN BİR TEK ÇİLEKEŞE LAFLARIM.ÇÖZÜMÜ ÖZÜRDE FELAN ARAMA. ÖNCE KENDİ LONCANDAKİLERE ÇEKİDÜZEN VER SEN GARDAŞŞŞŞ.İLLAKİ BİRİSİ ÖZÜR DİLEYECEKSE ÇİLEKEŞ GELECEK BENİMLE GARDAŞIMDAN ÖZÜR DİLECEYEK BU İŞ KAPANIR...
Uçurumun kénarındayım hızır,
Bir gamzélik rüzgar yétécék
Ha itti béni ha itécék
Uçurumun kénarındayım hızır,
Vazgéçilméz bélaya nazır,
Divan hazır, Férman hazır, Kurban hazır. . .
Öncelikle ilker usta senle gorusurusus msn veya oyunda acıkladıgın icin tşk ederim bana gardaşşş diyen arkdas
oNcelikle git eski konuya bak ben yaptıgı hatadan dolayı loncadan attım
Bİze yapılan hata icinde ozur dilenmiş ise buda sizin yaptıgınız hatadan dolayıdır
eger seni yüceltecekse onurlandıracaksa suan loncamda olmayan
kabusxyanlız eski nicki ile halil gelir sende ozur veya kufur eder beni enterese etmezde
he ozur illa dilemesini istiyorsan bu ozurde seni yüceltecek onurlandıracaksa peh gitsin senden ozur dilesin 10 yasındaki cocuk seni yüceltsin ozaman
bize edilen hakaretlere karsılık acıklama olarak goruslerimi beyan etmedim sözde
sizler konuyu kapatmaya calısanlar oldugunuz icin
ama bakıyorumda konuyu devam ettiren sizsiniz
orda yapılan yanlıs herkez yapar
ama sizin ettiginiz lafı her baba yigit demez.!!!
onun icin yapılacak şey her neyse biz gerekeni kendimize yakısanı ettik sizlerdende eden oldu herkezden beklerim yoksa konu uzarsa uzasın derim beni cok üzmez acıkcası biz gerekenleri yaptık.!!