Sen bu oyunu çok takmışsın kafana.Ben kimi zaman klansızımdır kimi zaman bi bakmak arkadaşlarımla sohbet etmek için arz olurum yani anlıycağın iki klanda benim için eşittir bi düşmanlık söz konusu değildir.melihbey yazdı:Emin ol gerçek bir lodos olsaydın kendi klanın muhafızını kesipte arzların bile yapmadığını yapıp foruma koyarsan bu tartışılırDismotixxxx yazdı:Bu benim şifacımmelihbey yazdı:Bence eskiden lodos olupta çevresi olmadığından ve lodosların zor günününde hemen arz olan sözde lodosların sorunu(analamışsındır umarım.)Dismotixxxx yazdı:Toplanamamakta lodosların sorunuComboStyLe yazdı:Örs keyfin güzelmiş.20/25 kişi ile sancakta duran 5/10 kişiyi ezmek kolay.Lodoslar toplanamadığından böyle bu durum.![]()
Lanetli meran görevine giderken baskını gördm ve grup daveti geldi bende katılıyım dedim
oyunda pm at büyücümü bi gör sonra konuş
(anlamışsındır umarım)
ve çevre konusuna gelince emin ol sayamıyacağın kadar çevrem var lodosta
Lodos sancak baskını-Meteor
-
- Cin Avcısı
Re: Lodos sancak baskını-Meteor
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Bu konuya sadece gülerim. :lol: :lol: Biz zamanında Sancakta değil Arz Kalede ÖRS Yapardık.Arzların karizma 0 olmadan Kaleden çıkamadığı günler vardı.Bunları unutmayın.Sancakta Örs yapmıssınız peh
Gelin Kalede Yapın ÖRS 
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Her sancak basıldıgında buraya koyulsaydı forumda sancak konusundan gecılmezdı. Yok arz kalesı basıldı, yok lodos sancagı basıldı falan falan.. Cok bos konular bence.
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
Aynen Fati :lol: :lol: Ben Fatide Örs yap tım varmı ötesiVatanXLydeR yazdı: Her sancak basıldıgında buraya koyulsaydı forumda sancak konusundan gecılmezdı. Yok arz kalesı basıldı, yok lodos sancagı basıldı falan falan.. Cok bos konular bence.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
VatanXLydeR yazdı: Her sancak basıldıgında buraya koyulsaydı forumda sancak konusundan gecılmezdı. Yok arz kalesı basıldı, yok lodos sancagı basıldı falan falan.. Cok bos konular bence.
Karaköy
Ultron
Megatron
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat