Aslında bu konuyu açmıcakdın geçen gün jeksparrow arkaşımdan 500 bin karızma satıcam diye aldı karızma satmadı.
Bugun de bana geldi karızma satıcam diye parayı istedi olmaz dedim dün jekse vermedin diye yarısı olsun diyince
herşey anlaşıldı.Bu adam hırsızın önde gidenidir kendinize dikkat edin ve fazla güvenmeyin.....
FoReVeRxIce rennhuT Warhelmetx...
Denizlileee Hırsızı....
Denizlileee Hırsızı....
rennhuT
xRennhuTx
oRennhuTo
Play like you're number 1,
Train like you're number 2
--------------------------------------
xRennhuTx
oRennhuTo
Play like you're number 1,
Train like you're number 2
--------------------------------------
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Re: Denizlileee Hırsızı....
Arzların bir çoğu öyle yapıyor
Bir daha böyle hataya düşmeyin arzlardan bir çok kişi karizma parasını alıp tüyüyor.
Bir daha böyle hataya düşmeyin arzlardan bir çok kişi karizma parasını alıp tüyüyor.
- Therockulaa
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Denizlileee Hırsızı....
Foto varsa koyarmısn ? Onla birlikte kp kasıyorum bazen eğer gerçekten hırsızsa hemen yasaklılara ekleyeyim.rennhut yazdı:Aslında bu konuyu açmıcakdın geçen gün jeksparrow arkaşımdan 500 bin karızma satıcam diye aldı karızma satmadı.
Bugun de bana geldi karızma satıcam diye parayı istedi olmaz dedim dün jekse vermedin diye yarısı olsun diyince
herşey anlaşıldı.Bu adam hırsızın önde gidenidir kendinize dikkat edin ve fazla güvenmeyin.....
FoReVeRxIce rennhuT Warhelmetx...
Therockulaa[49]
Devmagic [49]
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım vardır. Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye.
Devmagic [49]
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım vardır. Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye.