Oyuna başladıgımdan beri oyuna ara vermeden devam ettim.Son zamanlarda karakterimle grup bölgelerine giriyorum günde 4 defa.Oyunda adamlar 25 madalya ile ısık hanım kolye yüzük zırh evocatinin koruması kolye yüzük zırh kenan kolye kenan zırh düşürüyor.Bugüne kadar 2000 adete yakın madalya aldım poşetlerden çantalardan aldıgım şey x2 kenan zırh x1 nucleus kolye x1 nucleus zırh.Ben bu oyunda haksızlık oldugunu düşünüyorum ve artık oyunu oynamaktan tiksinir hale geldim,plus aldım olmadı arttırıcı aldım olmadı,hesabımdan akçe dökümlerine baktım ve yaklaşık 20.000 akçe yüklenilmiş oldugunu gördüm.Bu da yaklaşık olarak 200 tl civarı bi para demektir.Eger ben bu kadar ugraşıpta boş boş madalyalarla çıkacaksam bosuna umut edip bekliceksem hiç beklemem oyunu bırakırım dedim ve size burda vedamı yazmaya geldim.
Herneyse yazım çok uzun yazının özeti oyunu bıraktıgımdır,belki bu bir ara olcak uzun veya kısa.Kimi üzdüysem herkezden özürdilerim.Kim hakkımı yediysede helali hoş olsun.Herkez hakkını helal etsin iyi oyunlar...
xIISaqOiStIIx ve Saldırım Asıl Sahibinden veda(Berkuk)
xIISaqOiStIIx ve Saldırım Asıl Sahibinden veda(Berkuk)
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Re: xIISaqOiStIIx ve Saldırım Asıl Sahibinden veda(Berkuk)
Helal olsun . Son zamanlarda biraz tartışmıştık ve sohbeti kesmiştik. Fakat oyundan ayrılman üzücü . Reel hayatında başarılar .
Emre .
Emre .
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Emrem kardeşim seni de boş yere üzdüm bir oyun için k.b bir oyun için hiç birşey degmezmiş adalet yerine gelene kadar İKV OFF.
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
Bu oyunda artik herseyin para oldugunu herkes biliyor, sen cebindeki son parani burada akçe yada plusa yatirmissin Sobee nin umurunda degil... sen ben bizler sadece sagilacak inek durumundayiz burada abim... bende bir süre ara veriyorum artik oyuna, benim çarlarda arkadaslara emanet olacak... Kendine iyi bak abim, seni severim , bana karsi bir saygisizligin terbiyesizligin olmadi... umarim aynen öylede kalir !! Seni özleyecegim berkuk.
Stilla/Eugen/
Allah'a emanet ol 25 madalya çok bile bi adam tek giriş evo zırh düşürdü bende o anda tak dedim bıraktım.
uza hadi oyunu bırakmışşın gelip burda ötüyorsun :arrow:
-
- Acemi Savaşçı
Senin Öyle ßir Hakkın Olmadığını ßende Sende Çok iyi ßiliyoruz ßerkuk ßey
ßırakmadın ,ßırakmayacakasın ve hatta ßırakamayacaksın
Ne kadar Söz verip tutmasanda bu işler böyle .
D
ßırakmadın ,ßırakmayacakasın ve hatta ßırakamayacaksın
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Yolun açık olsun.
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
HIRSIZ hala utanmadan foruma giriyor. Herkes biliyor lan senin hırsız olduğunu Loncadan atılma sebebinde bu zaten!