KOPYALA YAPIŞTIRDAN BIKTIK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

KOPYALA YAPIŞTIRDAN BIKTIK

Mesaj gönderen Crack »

Foruma konu açıyoruz destek formu kullanın diyorsunuz.
Destek Formunu kullanıyoruz kopyala yapıştır cevaplar atıyorsunuz. Nereye gidelim biz siz söyleyin. 4 milyon kullanıcı olan oyunlar bile tek tek derdimize derman olacak cevaplar atıyor maillerimize artık bu kadarınıda yapıverin.

Talebiniz :

Benim önerim Grup Bölgeleri ve Savaşçılar arasındaki şu kan davasına bir son vermeniz. Özellikle Sığnaklar - Miğrat için. 2 Önerim var. İlk olarak GB'lerdeki yeterli grup saysını 7 ' ye çıkarabilir misiniz ? Grup 7 kişi içeri girecek ve grupta 1 savaşçı bulundurma zorunluluğu olacak. Ancak 6 kişi girmek isteyen gruplarda girebilecek. 2'cisi ; Acaba Sığnaklardaki ve miğratta ki bazı düşmanlara savaçının hakkından gelebileceği ufak yetenekler konulsa.

Baş fedai Dikkat dağıtma ile büyüleri yavaşlatsa Evocati Durdurma atsa savaşçılarda yeteneklerini sergileyecek bir ortam sunmuş olursunuz. Bu hatayı bu kadar uzun süre olduğu gibi bıraktığınız için de sizleri kınıyorum. Bölgelere savaşçılarda alınsın artık. Çemberliye girebilmek için Sığınak - Miğrattaki itemleri tamamlamamız gerekiyor. Tabi önce içeri girmemiz gerekiyor çok zor olmasa gerek.

İyi Çalışmalar.

Yanıt :
Merhaba,

Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir.

İyi günler.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: KOPYALA YAPIŞTIRDAN BIKTIK

Mesaj gönderen melodrama44 »

Gelebilir gelemez diye bir şey yok ama acaba ne zaman.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
Antikaxkiller
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: KOPYALA YAPIŞTIRDAN BIKTIK

Mesaj gönderen Antikaxkiller »

Adamlar Ellerini Yormuyor. Copyala Yapıstır xD Yalanmı ?
SaGoPa KaJMeRR

Ben Az Konuşurum,Sen Çok Anla

Her Lafa Vericek Cevabım Vardır,Ama önce lafa bakarım Lafmı Diye,Sonra Söylene Bakarım Adammı Diye.

14 yâSındâ bâSLâdı hâyâTım TôvßéyLé KâpLı Tûm qûnâhLâRım

“Genel Etkileşim” sayfasına dön