KNIFT ' in asıl sahibi
KNIFT ' in asıl sahibi
Merhaba Arkadaşlar Teşkilat sunucusu KNIFT ısımlı oyuncuyu tanıyanlar mesaj atabilir mi ?? :?:
Imprial(49)
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: KNIFT ' in asıl sahibi
Tanıyorum ne oldu ?Imprial yazdı:Merhaba Arkadaşlar Teşkilat sunucusu KNIFT ısımlı oyuncuyu tanıyanlar mesaj atabilir mi ?? :?:
ikv yi ben neredeyse ilk versiyonundan beri oynuyorum . oyun 39 levele kadarken benim KNIFT (33lvl) dıye çarım vardı ancak biri plus yuklyecem diye çarı çalmıştı.ben de ozaman oyunu bırakmıştım.derindeki sır geldiğinde tekrar başladım 49 level olmuş. üyelik mynetti. eğer değiştirdiye bilemem. üyeliğin doğum günü değiştirmiş olması nedeniyle şifremi geri alamadım. KNIF ti gerdum ona bunları dedığımde yasakladı beni. bilginiz olsun diye yazdım.
Imprial(49)
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
KNIFT birkaç kere el değiştirmiş olabilir. Şu an ki sahibini kanıt olmadan çalmakla suçlayamazsınız. Lakin uyardığınız için teşekkür ederim..Imprial yazdı:ikv yi ben neredeyse ilk versiyonundan beri oynuyorum . oyun 39 levele kadarken benim KNIFT (33lvl) dıye çarım vardı ancak biri plus yuklyecem diye çarı çalmıştı.ben de ozaman oyunu bırakmıştım.derindeki sır geldiğinde tekrar başladım 49 level olmuş. üyelik mynetti. eğer değiştirdiye bilemem. üyeliğin doğum günü değiştirmiş olması nedeniyle şifremi geri alamadım. KNIF ti gerdum ona bunları dedığımde yasakladı beni. bilginiz olsun diye yazdım.
ben teşekkür ederim
zaten şuanki sahibi hala aynımı bilmiyorum ama dikkatli olun demek istedim.
kanıt isteyenler için tek kanıtım şu eğer hala mynet üyeliğinde ise kullanıcı adını biliyorum.
zaten şuanki sahibi hala aynımı bilmiyorum ama dikkatli olun demek istedim.
kanıt isteyenler için tek kanıtım şu eğer hala mynet üyeliğinde ise kullanıcı adını biliyorum.
Imprial(49)
- Hellxsting
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
KNIFT 'i TAnırım Ama Efendi Ve Dürüst Bir Kişi Olduğunu Söyleyebilriim

Hellxsting
Ölü biri yalnız şunu bilir: Yaşamak ölmekten daha iyidir
:arrow: bende diyorum ya o zamandan bu zamana el değiştirmiş olabilir o yüzden kimseyi suçlayamam. sadece konuda belirtmek istedim.
Imprial(49)