Selamün aleyküm..
Oyuna 3 3,5 yıl önce teşkilatta başladım. antmusti IIEfSaNeII EFSANE IIefsaneII karakterleriyle oynadım. neyse.. can sıkıntısından mart nisan dönemlerinde kuklacıya geçtim ve IIMusTafaII karakterini kullanıyor(d)um.Kuklacıda birçok kişiyle hoş muhabbetim oldu.Şükür kimseyle sorun yaşamadım. çeşitli yoğunluklardan dolayı bu oyuna son veriyorum.Malum önümde sınav da var. Ben hakkımı (varsa) helal ediyorum (istisnalar hariç). sizlerde hakkınızı helal edin. İletişime geçmek isteyenler nasıl ulaşabileceğini biliyorlar zaten
Bu da karakterimden aldığım son görüntü
İnan paranın madenin oyunda hiç bir degeri kalmadı sadece örs ve gbm için kullanılıyor Umarım önündeki sınavı diledigin gibi güzel puan larla geçirirsin başarılar HAYIRLISI ...
LASTDRAGON yazdı:İnan paranın madenin oyunda hiç bir degeri kalmadı sadece örs ve gbm için kullanılıyor Umarım önündeki sınavı diledigin gibi güzel puan larla geçirirsin başarılar HAYIRLISI ...
zaten oyunu para,maden yapmak için kullananlar bağımlısı oluyor. teşekkür ederim.hayırlı günler.
Reel hayatta başarılar kardeşim.İnşallah sınavından güzel bir puan alırsın.
Uçandepik
İnsanı en çok üzen şey; Ummadıkları kişiler adam olurken, adam sandıklarının insan bile olamamış olmasıdır . . . ! Eğer ... İlerde birgün KEŞKE demek istemiyorsan , 3 şeyi doğru seç ! EŞİNİ,,,İŞİNİ.,,ARKADAŞINI ...
Yalnız bişi sorcam bu kadar parayı ve materyali nasıl biriktirdim
İnsanı en çok üzen şey; Ummadıkları kişiler adam olurken, adam sandıklarının insan bile olamamış olmasıdır . . . ! Eğer ... İlerde birgün KEŞKE demek istemiyorsan , 3 şeyi doğru seç ! EŞİNİ,,,İŞİNİ.,,ARKADAŞINI ...