Biraz oturduk ve dinlendik

Dismotixfireman-Dismotixfiremann
Yazım hatası la ne kızıyonTeXaS yazdı:mnskym lan ne adamsınız bi öğrenemediniz meteorda LODOS KALE yok mk yok ....
onun dışında tebrikler bizde geliriz ödeşirik![]()
![]()
Toplanamamakta lodosların sorunuComboStyLe yazdı:Örs keyfin güzelmiş.20/25 kişi ile sancakta duran 5/10 kişiyi ezmek kolay.Lodoslar toplanamadığından böyle bu durum.![]()
Bence eskiden lodos olupta çevresi olmadığından ve lodosların zor günününde hemen arz olan sözde lodosların sorunu(analamışsındır umarım.)Dismotixxxx yazdı:Toplanamamakta lodosların sorunuComboStyLe yazdı:Örs keyfin güzelmiş.20/25 kişi ile sancakta duran 5/10 kişiyi ezmek kolay.Lodoslar toplanamadığından böyle bu durum.![]()
Bu benim şifacımmelihbey yazdı:Bence eskiden lodos olupta çevresi olmadığından ve lodosların zor günününde hemen arz olan sözde lodosların sorunu(analamışsındır umarım.)Dismotixxxx yazdı:Toplanamamakta lodosların sorunuComboStyLe yazdı:Örs keyfin güzelmiş.20/25 kişi ile sancakta duran 5/10 kişiyi ezmek kolay.Lodoslar toplanamadığından böyle bu durum.![]()
Emin ol gerçek bir lodos olsaydın kendi klanın muhafızını kesipte arzların bile yapmadığını yapıp foruma koyarsan bu tartışılırDismotixxxx yazdı:Bu benim şifacımmelihbey yazdı:Bence eskiden lodos olupta çevresi olmadığından ve lodosların zor günününde hemen arz olan sözde lodosların sorunu(analamışsındır umarım.)Dismotixxxx yazdı:Toplanamamakta lodosların sorunuComboStyLe yazdı:Örs keyfin güzelmiş.20/25 kişi ile sancakta duran 5/10 kişiyi ezmek kolay.Lodoslar toplanamadığından böyle bu durum.![]()
Lanetli meran görevine giderken baskını gördm ve grup daveti geldi bende katılıyım dedim
oyunda pm at büyücümü bi gör sonra konuş
(anlamışsındır umarım)
ve çevre konusuna gelince emin ol sayamıyacağın kadar çevrem var lodosta