yaLnizadam66 yazdı:Off kanka fotolar yakıyo Sadoyla vs mızı attık sonuçu soylememe gerek yok ortada :d :d not: şifayı aktardım buraya sabaha burda THexLosT listeye ekle yanına Fadullah yaz yiğidim :d
Attık Diyor 1 Aydır Yokum 5-4 Zor Zoruna Yeniyor Sonra Yendim Oluyor 11 Agustosdan Sonra Şu Oyuna Bir Başlayım Sana El Vermeyecem :twisted:
Şaka Maka Vs Atmayı Unutmuşuz Dün Burhana Bile Yenildik Carımı Silsem Daha İyidir :twisted:
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
Abicim sen unutmuşun harbii ya xBRHNx e nasıl yenıldınn len :d o arkadaşa 4 avans verdım yani vs ye direk 4-0 başladık 7 de biter dedik, 7*5 yendim 150 milyonuna yiğit hakemdı,ohh mis gibi 150 m karı kızla harcama parası :d
yaLnizadam66 yazdı:Abicim sen unutmuşun harbii ya xBRHNx e nasıl yenıldınn len :d o arkadaşa 4 avans verdım yani vs ye direk 4-0 başladık 7 de biter dedik, 7*5 yendim 150 milyonuna yiğit hakemdı,ohh mis gibi 150 m karı kızla harcama parası :d
Ne Karı Kızı La 2 Kadim Al Bana Eceli Basalım :mrgreen: Şu YiğitGül'de 3 Karbon Çeliği Verecek Tabi Verirse :twisted:
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]