Merheba Benim Eminönünden Wizardgirl . bizim evde 2 pc var kardeşimle oynuyoruz ben 49 lvl Büyücü kardeşimde 49lvl Şifacı Asilldewil belki gören vardır . Ejder Asa sı olan olmayan çok ayrım yapıyorlar bizde ejderasa yapmaya çalışıyoruz bundan 2 ay öncede uğraştık olmadı oyunu bırakmıştık şimdi çok kararlıyız yapmak için kardeşim sarraf ve lokman ben madenci ve zırhcı , aynı anda açabilme imkanımızvar sizce en kolay yolla ejder asa yapmak için ne yapmamız lzm 2 mizde plus var reel para konusunda sıkıntımız yok yani . sizce hep madenmi çekmeliyiz yoksa beraber grup kurup cinler gibi yerlerde item çıkarıp satmak mı ?
Asillboys
Ejder Asa Üretmenin kolay yöntemi ( ÖNERİ)
Re: Ejder Asa Üretmenin kolay yöntemi ( ÖNERİ)
biriniz topaza birinizde osmiridyuma çökün
çıkan mavi leri kaya yapın iridyumları satıp akik alın
tabi artırıcıyla çekin madenleri
çıkan mavi leri kaya yapın iridyumları satıp akik alın
tabi artırıcıyla çekin madenleri
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Birer artırıcı alın ikinizde madenleri dolaşın fakat deparlı birer savaşçıyla yaparsanız çok daha kolay olur 
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Menekşe madenine oturun ama labide oturmayın cünkü ben varım şuanAsillboys yazdı:Merheba Benim Eminönünden Wizardgirl . bizim evde 2 pc var kardeşimle oynuyoruz ben 49 lvl Büyücü kardeşimde 49lvl Şifacı Asilldewil belki gören vardır . Ejder Asa sı olan olmayan çok ayrım yapıyorlar bizde ejderasa yapmaya çalışıyoruz bundan 2 ay öncede uğraştık olmadı oyunu bırakmıştık şimdi çok kararlıyız yapmak için kardeşim sarraf ve lokman ben madenci ve zırhcı , aynı anda açabilme imkanımızvar sizce en kolay yolla ejder asa yapmak için ne yapmamız lzm 2 mizde plus var reel para konusunda sıkıntımız yok yani . sizce hep madenmi çekmeliyiz yoksa beraber grup kurup cinler gibi yerlerde item çıkarıp satmak mı ?
Asillboys
[list]Newnamex ---- Kartalpençe[/list][/color]
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Azap Süvarileri
Sanşlıyım Diyorsan 2 Carla Madenlerde Dolaş
En Fazla 15 Gün İçinde Ejder Asa Elinde
NOT;Ben Latif'i Yarı Yıl Tatilde Ürettim Sıfırdan
En Fazla 15 Gün İçinde Ejder Asa Elinde
NOT;Ben Latif'i Yarı Yıl Tatilde Ürettim Sıfırdan
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
IISaDoSaDoII yazdı:Sanşlıyım Diyorsan 2 Carla Madenlerde Dolaş![]()
En Fazla 15 Gün İçinde Ejder Asa Elinde![]()
NOT;Ben Latif'i Yarı Yıl Tatilde Ürettim Sıfırdan![]()
![]()
- Bn 2 günde ejder malzemesini yarıladım inş 1 hafta içinde üreticem
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Azap Süvarileri
İnşallah
Ama Şunu Unutma 4 Carım 4 Saheserim Var
Hepside Full + Full
Fazla Maden Çekemiyordum
Hepside Full + Full
Fazla Maden Çekemiyordum
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
IISaDoSaDoII yazdı:İnşallah
Hepside Full + Full
Fazla Maden Çekemiyordum![]()
![]()
oww
Kesinlikle cinlere gidip item düşürmeye çalışmayınız , mavi topaz madeninde oturup günde 7-10 arası çektiğiniz taktirde hiçbir sorununuz kalmayacaktır , kolaylıklada ejder asayı üretebilirsiniz.
Dükkandan Sarraf arttırıcısı alıp çekerseniz size daha çok faydası dokunacaktır.
Dükkandan Sarraf arttırıcısı alıp çekerseniz size daha çok faydası dokunacaktır.
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
-
- Cin Avcısı
benim 1 tane topaz madenim var hep boş oluyor diğerleri hep dolu :? bundan çeksemde çıakrmıHEYHAT yazdı:Kesinlikle cinlere gidip item düşürmeye çalışmayınız , mavi topaz madeninde oturup günde 7-10 arası çektiğiniz taktirde hiçbir sorununuz kalmayacaktır , kolaylıklada ejder asayı üretebilirsiniz.