Merabalar;
Arkadaşlar bu konuyu açmak için çok düşündüm ama artık oyunu bırakacağım için konuyu açmamda bir sakınca olmadığını düşünüyorum ve açıyorum.Öncelikle olaya nasıl gireceğim bilemiyorum ama artık oyunda gördüğüm bütün beta karakterlerine karşı bir kin doğdu içimde.Neden diye soracak olursanız.Yeni seviyeler gelmeden önce kendi karakterimle bir tane menekşe elmas çekmişim ve kasamda öylece kalmış.Sonra BU EJDER ASA muhabbeti oyuna geldiğinde baktım ki menekşe elmas para eder olmuş.Millet bölgeden yazıyor [Menekşe Elma] 50 m.Sonra oyundaki arkadaşlarıma sordum.Menekşe Elmas ne kadar eder diye onlardanda 50m yanıtını aldım.Ben açıkça söylemem gerekirse oyunda 50m parayı o güne kadar bir arada görmemiştim ve biranda bu para bana çok fazla geldi.Bende menekşe elmasımı yansıtmaya başladım ..Bir sürü soran oldu bende fiyatı fazla bulduğum için ayıp olmasın diye fiyat sorana kaç verirsin diye soruyorum salak gibi.Tabi soranlar belli.Oyunun eski ve ağır oyuncuları.Hep onlar sorar zaten böyle materyelleri.Yeni seviyeler gelmedende menekşe elmas sibiryalı gibi madenlerin ne işe yarayacağını onlar önceden biliyordu.Yönetimdeki arkadaşları sağolsunlar.Neyse adamlara soruyorum ne kadar verirsiniz diye.Bana gelen cevaplar aynen şöyle.2M - 500 BİN - YAW İNANMASSINIZ 100 bin diyen oldu yaa.Ya dedim insanlar artık bu kadar mı #@!? olurlar.Bu kadarmı onursuz olurlar yaa.Resmen peşimde dolandılar o menekşe elması ucuza alabilmek için.Ve bu adamları görüyorum bölgeden 2m ye mavi topaz 10 m ye mavi kaya alınır dediklerini.Size diyorum be haysiyetsizler almaya gelince 2 ye mavi topaz 10 m ye mavi kaya almayı biliyorsunuz da neden satmaya gelince mavi topaza 7m mavi kayaya 30 m çakıyorsunuz.Şimdi bazı sivrizekalı arkadaşlar buna işin ticareti derler.Benim onlara verecek tek cevabım İNSAFA GELİN olur.Hem piyasanın tabiri caizse içine eden bu beta karakterlerdir hemde almaya gelince piyasa değerinin kat be kat altında fiyat söyleyende bu beta karakterlerdir.Arkadaşlar şunuda belirtmek isterim oyundaki herkesin günahını almak istemem ben ama genel olarak durum bu malsef.(Bütün beta karakterleri kastetmiyorum).
İkinci husus ise şudur arkadaşlar.Hergün bölgeden görüyorsunuzdur yazdıklarını.Görmüyorum diyen olursa ya yalancıdır ya da kör filandır yani.Bölgeden her gün" ekmek satılır ramazan pidesi çıktı" gibi saçma sapan yazılar yazılıyor.Biraz araştırdığınızda bu kişilerin oyunda satılması yasak olmasına rağmen akçe sattığını görebilirsiniz.Satanlar kim peki?Sorulur mu ya oyunun eskileri tabiki.Hani yönetimden arkadaşları olanlar varya onlar işte.Oyun parasıyla akçe satıyorlar.Ya kardeşim soruyorum size bu nasıl bir zekadır bu nasıl bir mantıktır ya.Ama adamlara da hak veriyorum bir yandan.E "iMAM SIÇARSA CEMAAT NE YAPSIN?" dimi ama.Herkes bu akçe olayından ekmeğini çıkartacaktır tabikide.
Yazıyı okuyan belkide ender kişilerdensiniz.Çünkü yönetim birazdan konuyu kitleyip beni de forumdan uzaklaştıracaktır.Herkese iyi oyunlar dilerim.Kendinize iyi bakın..!Yönetime karşı kendinizi ezdirmeyin.Onlar para diye diretirken sizde gidip hemen akçelere sarılmayın lütfen...İyi günler dilerim.
Teşkilat... Savaşçımck
Oyundaki Beta Karakterlerden Gına Geldi Artık...!
Re: Oyundaki Beta Karakterlerden Gına Geldi Artık...!
Şimdi bazı betalar var oyunu kendi yapmış gibi" menekşeye para vermem mavi kayanı alırım ama üstüne para vereceksin" tarzında takılıyolar bizim sunucuda da vardı (Eminönü) transfer mi oldular oyunu mu bıraktılar şu aralar pek ortalıkta gözükmüyorlar o kunulardan rahatız yani. Ki ben de bi betayım ama yazdıklarına alakam olmadı şimdiye kadar tercih meselesi.
Akçe satışına da Türk kafasında bir çözüm buldu oyuncular patates diyen var peynir diyen var bunu engelleyecek bir sistem olmadığına göre fazla göze batmadan satıyorlar.
Akçe satışına da Türk kafasında bir çözüm buldu oyuncular patates diyen var peynir diyen var bunu engelleyecek bir sistem olmadığına göre fazla göze batmadan satıyorlar.

Onlar pek fazla göze batmadan akçe satarken .Kutu bizim kıçımıza çoktan battı kardeşim.Duyarlılığın için teşekkürler.Crack yazdı:Şimdi bazı betalar var oyunu kendi yapmış gibi" menekşeye para vermem mavi kayanı alırım ama üstüne para vereceksin" tarzında takılıyolar bizim sunucuda da vardı (Eminönü) transfer mi oldular oyunu mu bıraktılar şu aralar pek ortalıkta gözükmüyorlar o kunulardan rahatız yani. Ki ben de bi betayım ama yazdıklarına alakam olmadı şimdiye kadar tercih meselesi.
Arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum...
bütün betları aynı kefeye koymak yanlış.bende bir beta dönemi oyuncusuyum.bu söylediklerinin beta olmaktan çok karakterle ilgisi var.beta olmak bir ayrıcalık değil sadece o günleri görmüş olmaktan dolayı bir şans.eğer sana bu şekilde yaklaşmısslar ki bu yaptıklarına tatlı su kurnazlığı denir gerekli cevabı oyunda da vermeliydiydin bu tür insanlara.
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Azap Süvarileri
'' Ya Olduğun Gibi Görün Ya Da Göründüğün Gibi Ol ''
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
kimerufan yazdı:bütün betları aynı kefeye koymak yanlış.bende bir beta dönemi oyuncusuyum.bu söylediklerinin beta olmaktan çok karakterle ilgisi var.beta olmak bir ayrıcalık değil sadece o günleri görmüş olmaktan dolayı bir şans.eğer sana bu şekilde yaklaşmısslar ki bu yaptıklarına tatlı su kurnazlığı denir gerekli cevabı oyunda da vermeliydiydin bu tür insanlara.
Oyunda da zaten gerekli cevabı veriyorum.Alıntıda da görebildiğin gibi herkesi kastetmedim ben.Ben sadece sizlerden biraz destek bekliyorum bu konuda.Arkadaşlar şunuda belirtmek isterim oyundaki herkesin günahını almak istemem ben ama genel olarak durum bu malsef.(Bütün beta karakterleri kastetmiyorum).