Lütfen METNİN HEpsini OKUyup öyLe yorumlarınızı YApınız !
Bildiğiniz Gibi tank savaşçılar Sığınak/Migrat GB bölgerine girmek için ecel terleri döküyor.Bu oyunu savaşçılar da oynuyor fakat artık oyunda savaşçıalra değer verilmiyor.GB bölgerine girmek için arkadaş grubu toplayın demek de saçma ben bu oyunu 1 seneden beri oynuyorum hiç bir kişiyle samimi dostluğum yok..
Tank savaşçılar grublara girebilmek için herkezlere dilenci gibi yalvarıyor benimde aklıma bir öneri fikri geldi bunu sizlere paylaşmak istedim ....
:arrow: :arrow: Bu öneriyi Sn. Lathander ' de paylaştım
:idea: Öneri Şu ; GB'lerine girebilmek için herkezin grubunda 3 farklı sınıftan en az 1 kişinin bulunması yani 3 kişilik bir grup oluştulucaksa bu grubun şöyle düzenlenmesi gerekir : 1 büyücü / 1 Şifacı / 1 savaşçı
6 kişilik bi grup oluşturulacaksada örn: 4 büyücü / 1 savaşçı / 1 şifacı gibi bir grup düzenlenmesi yapılabilirŞuanda savaşçıalr GB'ne giremiyorlar Belki ileriki zamanlarda büyücülere ihtiyaç kalmıyacak ozman büyücüler bu durumdan isyan edicek Yaptığım öneri gibi bir güncelleme gelmesi bütün sınıfların yararına olur Savaşçılar kaç kere bu konu hakkında adaletsizliği dile getirdi fakat yönetimden hiç bi ses soluk çıkmadı umarımki şimdi bir cevap alırız :|
Ben bir Savaşçı olarak sizden bu konu hakkında yardımlarnızı bekliyorum
Ben Buz hokey Milli takım oyuncusuyum günün yarısı antrenmanla geçiyor 2/3 saatte kafa dağıtmak için bu oyunua zevk almaya giriyorum fakat GB'lere giremeyince küfür edip çıkıyorum :evil: :| SAVAŞÇIALRDA BU OYUNUN NİMETLERİNDE FAYDALANMALI !!!!
Lütfen Desteklerini esirgemeyin Bir yorum yapın .
Savaşçıalr artık yalvarmasın onlarda bu oyundan zevk alsın ....
Çevrenizi muhakkak oluşturmalısınız.İKV yönetimi bir nevi oyuncuların birbirleriyle iletişim bağlarını daha sıkı tutmak ve yapılabilecek en muhteşem şeyin birlikte olunabileceğini anlatmak adınada yapmış olabilirler...Örnek/ Gaffar Bey
Miğrat ve Sığınak gibi bölgelere örnek olarak 4 savaşçı bile koysanız , Budefa çemberlitaş'a girebilmeniz için grup oluşturmanız , çevre oluşturmanız gerekmektedir.
Eğer arkadaş çevreniz var ise rahatlıkla iki savaşçı karakteriniz olsa dahi sırasıyla biraz tolere görerek görevlerinizi ve üstünüzü en iyi şekilde yerine getirebilirsiniz.
iyi forumlar
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
Merhaba, önerilerini "IKV Destek Takımı" ile paylaşmanı öneririm forum üzerinden yapılan öneriler kayda alınmıyor.Gerçkten de böyle birşey gerekiyor neredeyse tüm gruplar savaşçı olmadan sığınağa giriyor bu veya bunun benzeri bir uygulama gelebilir... İyi Forumlar.
Şİmdi bir savaşçı bölgelerdeki max ve enerji veren itemleri almadan yukarıda yazdığım sayılara ulaşamaz. Sığınak ve Miğratı baştan aşağı gezmeyen , oranın itemlerini toparlayamayan bi savaşçıyı çemberliye kim alacak biri çıksın söylesin.
Şİmdi bir savaşçı bölgelerdeki max ve enerji veren itemleri almadan yukarıda yazdığım sayılara ulaşamaz. Sığınak ve Miğratı baştan aşağı gezmeyen , oranın itemlerini toparlayamayan bi savaşçıyı çemberliye kim alacak biri çıksın söylesin.
Bak Burda senin cevabın SaSADOW sen takılmışın bi yere ordan devam ediyosun. Para mı veriyolar sana savaşçılar giremeyince bölgelere. Bu hiddet nedir ?