Kaçınılmaz Son.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Kaçınılmaz Son.

Mesaj gönderen bilinmez »

xReNaRDox yazdı:
bilinmez yazdı:
bordo yazdı:
xReNaRDox yazdı: Matukanın konuyla alakasını hala cözmüş değilim sadece bir zamanlar loncadan çıkarttığım bir playerdi. Veda konusu bu saptırma konuyu. Eğer küfrettiğime dair foton varsa veya şikayet ettim zaten diyosan en ufak bir cezam olmadı benim. Daha fazla muhattapa almıcam seni.

İyi forumlar

Sen kimsin ki Matuka yı loncadan çıkarıyosun. Matuka hangi loncaya GİRMİŞTE ÇIKARTILMIŞ.
Biz hiçbir loncanın çağırısına kulak asmıyoruz. Kaç loncadan teklif geldiğini saymıyorum bile. Girmek istesek bütün loncalar açık bize. Sen kim oluyosun da hiç loncaya girmemiş birini loncadan çıkartabiliyosun.

Oyunu bırakıyosan adam gibi bırak iftira atarak değil !!!
Boşver abi oyunda kapak olunca rehber takıyla ezmeye çalışıyolar bana diyoduki ben sunucuda yeniyim kimse beni tanımıyor adam lonca kurdum şimdi diyor hemde mUstafa abiyi atmış :D :D Oyuna girsem halledeceğim çok kişi varda tutuyorum kendimi :D

Oyunda yeniyim derken ? :) neyse çocuk senle polemiğe giremem hadi işine.
Evet kapak olunca hemen çocuk ::))
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: T C

Mesaj gönderen xReNaRDox »

bilinmez yazdı:
xReNaRDox yazdı:
bilinmez yazdı:
bordo yazdı:
xReNaRDox yazdı: Matukanın konuyla alakasını hala cözmüş değilim sadece bir zamanlar loncadan çıkarttığım bir playerdi. Veda konusu bu saptırma konuyu. Eğer küfrettiğime dair foton varsa veya şikayet ettim zaten diyosan en ufak bir cezam olmadı benim. Daha fazla muhattapa almıcam seni.

İyi forumlar

Sen kimsin ki Matuka yı loncadan çıkarıyosun. Matuka hangi loncaya GİRMİŞTE ÇIKARTILMIŞ.
Biz hiçbir loncanın çağırısına kulak asmıyoruz. Kaç loncadan teklif geldiğini saymıyorum bile. Girmek istesek bütün loncalar açık bize. Sen kim oluyosun da hiç loncaya girmemiş birini loncadan çıkartabiliyosun.

Oyunu bırakıyosan adam gibi bırak iftira atarak değil !!!
Boşver abi oyunda kapak olunca rehber takıyla ezmeye çalışıyolar bana diyoduki ben sunucuda yeniyim kimse beni tanımıyor adam lonca kurdum şimdi diyor hemde mUstafa abiyi atmış :D :D Oyuna girsem halledeceğim çok kişi varda tutuyorum kendimi :D

Oyunda yeniyim derken ? :) neyse çocuk senle polemiğe giremem hadi işine.
Evet kapak olunca hemen çocuk ::))
Kapak ? :) Oyunda kapak olmuşum Rehber tagıyla ezmeye calışmışım sunucuda yenişmiyim kimse beni tanımıyormuş evet kapak olmuşum :)
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Evet sen bizi ezdin :D :D :D Neyse aferin sende doğru yolu bulup bırakmışsın :D :D Ctrl A yap imzama bak :D
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

xReNaRDox yazdı:
Gidip Sorabilirsin Tkxx loncasına alınmıştı ben çıkardım önceki nick'm Renardo benim gidip bizzat kendisine sorun.
Sen Matuka yı (Mustafa) başka biriyle karıştırıyosun. Matuka hiçbir loncaya girmedi. Hele ki Tkxx loncasına çok güldüm buna :) :P Lonca olmak istesek hiç sorun olmaz kendi loncamızı da kurarız istediğimiz loncaya da gireriz.

Bizim farkımız bu işte kendi adımızın önüne başka isim getirmeyiz.
Kullanıcı avatarı
SerkanSerkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SerkanSerkan »

bordo yazdı:
xReNaRDox yazdı:
Gidip Sorabilirsin Tkxx loncasına alınmıştı ben çıkardım önceki nick'm Renardo benim gidip bizzat kendisine sorun.
Sen Matuka yı (Mustafa) başka biriyle karıştırıyosun. Matuka hiçbir loncaya girmedi. Hele ki Tkxx loncasına çok güldüm buna :) :P Lonca olmak istesek hiç sorun olmaz kendi loncamızı da kurarız istediğimiz loncaya da gireriz.

Bence ismini değişip, çıkar için dost takılan adamlardan kurtuldu diye karşındakinin kim olduğunu bilmeden, özellikle de tanımadan böyle boş boş laf yapma, tanıyanlar onu biliyor. ;) Farkınızla yaşamaya devam edin, adınızın önüne aman bir şey gelmesin.

Çok sevgili Ztch, oyundan son çıkışında her ne kadar bana küsüp çıkmış olsan da oyuna gelmezsin biliyorum bi mesaj at, barışalım. :D Burdan başka bir şey yazmıyorum, biliyorsun zaten senin hakkında ne düsündüğümüzü hadi öptüm. :mrgreen:
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..

___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: T C

Mesaj gönderen xReNaRDox »

SerkanSerkan yazdı:
bordo yazdı:
xReNaRDox yazdı:

bordo yazdı:
xReNaRDox yazdı:

Gülüp geçiyorum :) 'Hele ki Tkxx' dedin Orası ayrı bir komiğime gitti neyse bu saatten sonra benım babam senın babanı döver tipi muhabbetlere girmem. Çok farklısınız cidden keske sizin gibi olabilse herkes .. :mrgreen:

Asivizard bey mesajınızı bekliyorum :)
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

xReNaRDox yazdı:
SerkanSerkan yazdı:
bordo yazdı:
xReNaRDox yazdı:

bordo yazdı:
xReNaRDox yazdı:

Gülüp geçiyorum :) 'Hele ki Tkxx' dedin Orası ayrı bir komiğime gitti neyse bu saatten sonra benım babam senın babanı döver tipi muhabbetlere girmem. Çok farklısınız cidden keske sizin gibi olabilse herkes .. :mrgreen:

Asivizard bey mesajınızı bekliyorum :)
Delimsisin nesiin Darkangelevo askerde :D :D sen yokken onlar vardı burda merak etme :D
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

bilinmez yazdı:
SerkanSerkan yazdı:
Delimsisin nesiin Darkangelevo Askerde :D :D sen yokken onlar vardı burda merak etme :D
bilinmez in cevabı bazı şeyler için yeterli sanırım kısa dönem askerim.

Evet keşke herkes bizim gibi olabilse, bişeyler yapabilmek için adının önüne başka bir isim getirmeye çalışmasa. Birilerine yamanmaya yada birilerini sömürmeye çalışmasa.
Senin yaptığın gibi seviyeyi düşürmeye hiç niyetim yok. Konuya cavap yazmam seni umursadığımdan değil benim can dostum Mustafa'ya iftira atmandır. Mustafa ya atılan lafı kendime söylenmiş sayarım aynı şeyi o da benim için yapar. Neyse çok da uzatmaya gerek yok.
Oyunu bırakman çok doğru bir karar olmuş.
Kullanıcı avatarı
los34
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen los34 »

Catasroph sen yokken onlar vardı demişsin onu bilmemem ama oyunda en ilk 49 olan adam var karşında ve 49 olmasının nedeni full Alman dış şehir olmasıdır.Ve sen ejder üretmek için menekşe çekerken adam fazla olan menekşelerini satıyordu ;) Reel hayatında Başarılar.. Selametle !!
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®

Blank © 2012.

-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum ;)
Kullanıcı avatarı
XxBaDFeeLxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Kıyamet Şovalyeleri

Mesaj gönderen XxBaDFeeLxX »

ReeL hayaTta baŞarıLar.... BiZeDe yakLastı bu veda vakti... ;)
Kısacası BLanK ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön