İkv Dünyası..
İkv Dünyası..
Eskiden PLus harıcınde başka hiç bir şey almadığımız oyunda ACAYİP zevk alırdık oyun vazgeçilmezimiz olmustu adeta.. peki ya şimdi o kadar para yatırsak bile oyunun zevkını alamıyoruz aksı olması gerekirken neden böyle oluyor.. O kadar kaliteli oyuncularımız vardı ( bi kısmı ) bıraktı ( bi kısmı ) ise hazırlanıyor bırakmayaa. böle giderse TÜRKİYENIN EN BÜYÜK OYUNU OLMAKTAN ÇIKACAK.. 
Re: İkv Dünyası..
Ne olsun istiyorsunuz acaba ??? :roll: :twisted:
Yaşamak İçin Mi Yersin Yemek İçin Mi Yaşarsın (DOMUZ) Anlıyan Anlar He he 
- alveras
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
sahip çıkılmasi gerken bir oyun ama öle bir bercerileri varkı illada dışlayın girmeyın oyunda destek olmayın dıyorlar sözlü yazılı olarak
Bin Ytemiş Bir (1071)
- ballibaba58
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
evet
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın 
- firatli
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: A L P
Bu konuya kesinlikle katılıyorum artık yönetim nasıl bir şey yapar bilmiyorum ama eğer bir önlem almassa bu oyun +15 ten çıkıp - 15 e girecektir çocuklarda plus dahi zor alacaklar durum vahim ben uzun bi süre bıraktım sonra tekrear başladım ama hiç bir zevk almadım ve artık oynamıyorum ...
Yönetime; Eğer destek vermemizi istiyorsanız birazda siz bizlere destek olun keser gibi hep kendi tarafınıza yontmayın ağacı...
Yönetime; Eğer destek vermemizi istiyorsanız birazda siz bizlere destek olun keser gibi hep kendi tarafınıza yontmayın ağacı...