Galaktoz yazdı:Thexdeli yazdı:Bu snucuda menekse 15m mi :?: :?:
Hee 15 m çık gel zengin oldun![]()
![]()
Konu tarihine bak
Haa gormedım oyle gorunce sastım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Galaktoz yazdı:Thexdeli yazdı:Bu snucuda menekse 15m mi :?: :?:
Hee 15 m çık gel zengin oldun![]()
![]()
Konu tarihine bak
güncelleme gelmeden önce açtığım konuya böyle cevap vermen ne kadar güzel olmuşGalaktoz yazdı:hazır karakter versinler öyle oynayın yaKolaya alışmayın alın teri dökün ki kıymeti olsun.. Benimde kişisel olarak saatlerce madende oturup çekemeden gittiğim oldu.. Bak çekemeden diyorum... Adamlar benden hızlıydı bana osmiridyum bile cektirmiyorlardı.. şimdi her yer maden dolu. gidin gezin dolaşın çekin.. işiniz ne
![]()
leviathan yazdı:güncelleme gelmeden önce açtığım konuya böyle cevap vermen ne kadar güzel olmuşGalaktoz yazdı:hazır karakter versinler öyle oynayın yaKolaya alışmayın alın teri dökün ki kıymeti olsun.. Benimde kişisel olarak saatlerce madende oturup çekemeden gittiğim oldu.. Bak çekemeden diyorum... Adamlar benden hızlıydı bana osmiridyum bile cektirmiyorlardı.. şimdi her yer maden dolu. gidin gezin dolaşın çekin.. işiniz ne
![]()
rehber derken?PROFx yazdı:leviathan yazdı:güncelleme gelmeden önce açtığım konuya böyle cevap vermen ne kadar güzel olmuşGalaktoz yazdı:hazır karakter versinler öyle oynayın yaKolaya alışmayın alın teri dökün ki kıymeti olsun.. Benimde kişisel olarak saatlerce madende oturup çekemeden gittiğim oldu.. Bak çekemeden diyorum... Adamlar benden hızlıydı bana osmiridyum bile cektirmiyorlardı.. şimdi her yer maden dolu. gidin gezin dolaşın çekin.. işiniz ne
![]()
rehber haklı
leviathan yazdı:rehber derken?PROFx yazdı:leviathan yazdı:güncelleme gelmeden önce açtığım konuya böyle cevap vermen ne kadar güzel olmuşGalaktoz yazdı:hazır karakter versinler öyle oynayın yaKolaya alışmayın alın teri dökün ki kıymeti olsun.. Benimde kişisel olarak saatlerce madende oturup çekemeden gittiğim oldu.. Bak çekemeden diyorum... Adamlar benden hızlıydı bana osmiridyum bile cektirmiyorlardı.. şimdi her yer maden dolu. gidin gezin dolaşın çekin.. işiniz ne
![]()
rehber haklı
adam rehbermiş yaPROF yazdı:leviathan yazdı:rehber derken?PROFx yazdı:leviathan yazdı:güncelleme gelmeden önce açtığım konuya böyle cevap vermen ne kadar güzel olmuşGalaktoz yazdı:hazır karakter versinler öyle oynayın yaKolaya alışmayın alın teri dökün ki kıymeti olsun.. Benimde kişisel olarak saatlerce madende oturup çekemeden gittiğim oldu.. Bak çekemeden diyorum... Adamlar benden hızlıydı bana osmiridyum bile cektirmiyorlardı.. şimdi her yer maden dolu. gidin gezin dolaşın çekin.. işiniz ne
![]()
rehber haklı
viewtopic.php?f=22&t=53650
bu da 28şubatta açılmış bir konuneyse dağıtmayalım konuyu
zilicbeg yazdı:artık bu menekşe saçmalığı bitmeli.yoksa oyun çok fena kısırlaşacak.zaten şu anda ejderi olmayana oyun zehir.en azından 50 elmas verip 1 menekşe takaslamak gibi birşeyler olmalı.