bırgun meteor bölgesınde kalenın önünde arzları kesıyorduk ve 30 level bır savaşçı ' şımdı benı ızleyın deparlayıp handanı çekıcem hepbırlıkte keselım dedı' ve depar attıktan sonra bır büyücünün meteorıt darbesıyle yere ındı
oyunda başınıza gelen en komik veya ilginç olaylar
- ballibaba58
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
oyunda başınıza gelen en komik veya ilginç olaylar
evet arkadaşlar başlıktakı gıbı herkes oyunda başına gelen komık oLayları yazsın burda paylaşalım ılk olarak ben baslayım
bırgun meteor bölgesınde kalenın önünde arzları kesıyorduk ve 30 level bır savaşçı ' şımdı benı ızleyın deparlayıp handanı çekıcem hepbırlıkte keselım dedı' ve depar attıktan sonra bır büyücünün meteorıt darbesıyle yere ındı
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın 
- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: oyunda başınıza gelen en komik veya ilginç olaylar
1- 13 lwle kdr hançerle kasmıştım büyümü tabi nereden bileyim yeteneğin nasıl kullanıldığını ne klavuzu okudum nede bir başkası söyledi 
2- eskiden direnç elektrik yıldırımı etkilemiyordu o dönemde ben meteroit buzcuydum tam yıldırım meteroit oldum ertesi gün elektrik direnç işlemeye başladı ve boşu boşuna para gitti
3-ilk savaşçı kastığımda lwlime göre ne varsa alıyordum ne bileyim efsunun önemini
4-adamın biri silahsız yumrukla kuklacının seçilmişini kesmişti bende demekki böyle daha çok vuruyor daha çok kolay oluyor deyip yumrukla dalmıştım ölmüştüm
5- ilk şifa ve büyü kasarken hiç bilgilere puan vermemiştim
6-hemen hemen her çar kasışımda arzuhalcinin 16dan itibaren başlayan görevlerinde arzuhal yasemin arzuhal yasemin giderken ışık demesine rağmen alışkanlıktan dolayı yasemine giderim:D
Başka aklıma gelmiyor
2- eskiden direnç elektrik yıldırımı etkilemiyordu o dönemde ben meteroit buzcuydum tam yıldırım meteroit oldum ertesi gün elektrik direnç işlemeye başladı ve boşu boşuna para gitti
3-ilk savaşçı kastığımda lwlime göre ne varsa alıyordum ne bileyim efsunun önemini
4-adamın biri silahsız yumrukla kuklacının seçilmişini kesmişti bende demekki böyle daha çok vuruyor daha çok kolay oluyor deyip yumrukla dalmıştım ölmüştüm
5- ilk şifa ve büyü kasarken hiç bilgilere puan vermemiştim
6-hemen hemen her çar kasışımda arzuhalcinin 16dan itibaren başlayan görevlerinde arzuhal yasemin arzuhal yasemin giderken ışık demesine rağmen alışkanlıktan dolayı yasemine giderim:D
Başka aklıma gelmiyor
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Deli olmadan Deli olunmaz...
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
Jandarma Ali'i 2 gün aradığımı hatırlıyorum

Jeova Sanctus Unus
6 leveldeki agahın komutana git görevini 20 kere aldıgımı hatırlarım tam oraya kadar gidiyodum ama bi türlü komutanı seçemiyodumHummer yazdı:Jandarma Ali'i 2 gün aradığımı hatırlıyorum![]()
[list]Newnamex ---- Kartalpençe[/list][/color]
Oda Bişeymi Migratta Depremde Öldüm.Tek Tank Sağlam Kaldı.Şifalar Diğerlerini Kaldırdı Tek Ben Kaldım.Sonra Devriyede Fundiyi Ve Bir İmmuyu Kestim Diğerine Zihin Attım.Menzilden Çıkmamış Junonda Yanımıza Geldi 
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception