Püskevitim olmadığından gülücük işareti koyamıyorum herkes ciddi sandı ya :evil: soruyu okumadım dahaTryagain yazdı::lol: Bencede çok zorlama ustamasterbela yazdı:MORDuMan yazdı:Perşembe sanırım![]()
![]()
![]()
Zihninizi Zorlayan Basit Bir Soru
Re: Zihninizi Zorlayan Basit Bir Soru

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
boşver onlar bizi anlayamazlar..MORDuMan yazdı:Püskevitim olmadığından gülücük işareti koyamıyorum herkes ciddi sandı ya :evil: soruyu okumadım dahaTryagain yazdı::lol: Bencede çok zorlama ustamasterbela yazdı:MORDuMan yazdı:Perşembe sanırım![]()
![]()
![]()
Biliyorum kardeşim püskevitleri var diye adam sanıyorlar kendilerini adamlık püskevite sahip olmakla değil püskeviti azimle çabalayarak kazanmaktır...haydegidelum yazdı:boşver onlar bizi anlayamazlar..MORDuMan yazdı:Püskevitim olmadığından gülücük işareti koyamıyorum herkes ciddi sandı ya :evil: soruyu okumadım dahaTryagain yazdı::lol: Bencede çok zorlama ustamasterbela yazdı:MORDuMan yazdı:Perşembe sanırım![]()
![]()
![]()

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

meseleyi doğru anlamışsın yiğen...haydegidelum yazdı:boşver onlar bizi anlayamazlar..MORDuMan yazdı:Püskevitim olmadığından gülücük işareti koyamıyorum herkes ciddi sandı ya :evil: soruyu okumadım dahaTryagain yazdı::lol: Bencede çok zorlama ustamasterbela yazdı:MORDuMan yazdı:Perşembe sanırım![]()
![]()
![]()
Biliyorum kardeşim püskevitleri var diye adam sanıyorlar kendilerini adamlık püskevite sahip olmakla değil püskeviti azimle çabalayarak kazanmaktır...
püskeviti azimle çabalayarak kazanmak varrr babadan kalan malla püskevit almak varrr çok farklı şyler bunlar
Banada babamdan püskevit kaldı bikerem ama ben gittim benden daha çok hakeden püskevitsizlerle paylaştım adam olmak böyle bir şey :!: :!: :!:

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

MORDuMan yazdı:Banada babamdan püskevit kaldı bikerem ama ben gittim benden daha çok hakeden püskevitsizlerle paylaştım adam olmak böyle bir şey :!: :!: :!:
yürü beeeeeeeeee onursal gurulsal üyemizsinnn senbbizim üstaddd bile şapka çıkarıo bu hareketine karşılıkkk..
Oruçluyken daha mı baskınlaşıyo püskevit sevdamhaydegidelum yazdı:MORDuMan yazdı:Banada babamdan püskevit kaldı bikerem ama ben gittim benden daha çok hakeden püskevitsizlerle paylaştım adam olmak böyle bir şey :!: :!: :!:
yürü beeeeeeeeee onursal gurulsal üyemizsinnn senbbizim üstaddd bile şapka çıkarıo bu hareketine karşılıkkk..

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

şimdi ben gidiorum burası sana emanet 2. başgan . iyi bka buralara..MORDuMan yazdı:Oruçluyken daha mı baskınlaşıyo püskevit sevdamhaydegidelum yazdı:MORDuMan yazdı:Banada babamdan püskevit kaldı bikerem ama ben gittim benden daha çok hakeden püskevitsizlerle paylaştım adam olmak böyle bir şey :!: :!: :!:
bu arada MPGD konusuna msnimi yazıym kolay iletişim.. !
Yaz başganım merak etme gözün arkada kalmasınhaydegidelum yazdı:şimdi ben gidiorum burası sana emanet 2. başgan . iyi bka buralara..MORDuMan yazdı:Oruçluyken daha mı baskınlaşıyo püskevit sevdamhaydegidelum yazdı:MORDuMan yazdı:Banada babamdan püskevit kaldı bikerem ama ben gittim benden daha çok hakeden püskevitsizlerle paylaştım adam olmak böyle bir şey :!: :!: :!:

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

teşekkürler onursal başganMORDuMan yazdı:Yaz başganım merak etme gözün arkada kalmasınhaydegidelum yazdı:şimdi ben gidiorum burası sana emanet 2. başgan . iyi bka buralara..MORDuMan yazdı:Oruçluyken daha mı baskınlaşıyo püskevit sevdamhaydegidelum yazdı:MORDuMan yazdı:Banada babamdan püskevit kaldı bikerem ama ben gittim benden daha çok hakeden püskevitsizlerle paylaştım adam olmak böyle bir şey :!: :!: :!: