Arkdaslar BEn Tamer (Trxxjojukxx Cnquerorxcixseby) istanbulkbuyucu' e item sattim 25 Ml e ve bana param olmadıgını ve sonra wersem olurmu 2 -3 gün içinde eldiven lazim takmakliq ver dedi bende kabul eddim ve 2 hafta oldu eldiveni alip parayi wermeyeli arkdaslar hirsizmi desem ne desem adam emegimi çaldi gitti napmak lazim adini hirsizami çikarim ???? eger 5 gün içinde parayi getirmesse hirsiz olarak ilan etcem bu emek hirsizligidr baska birşey değill adamlik ettik itemi werdik kullansin die suç ettik :evil: :evil: :evil:
Sancak:Trxxjojukxx Cnquerorxcixseby Cnquerorxjojukxx Kuklaci: OookeskinusooO oOkeskinusOo OomaraziyoO
İstanbulkbuyucu
İstanbulkbuyucu
Sancak:Punkmaniacxp Tkxxquarısmalazz Tkxxjojukx Trxxjojukx Reinn Cnquerorxcixseby Cnquerorxjojukx
Kuklaci: OookeskinusooO OomataraziyoO OokeskinusoO FeLaKetQAantiArzZz
Kuklaci: OookeskinusooO OomataraziyoO OokeskinusoO FeLaKetQAantiArzZz
Re: İstanbulkbuyucu
İstanbulk' nın ilk mağduru ne sen ne de bi başkası olacak bu çocuk (Şopar) çok tehlikelidir bırakın alış verişi, Muhatap dahi alınmaması gerekir.
- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İstanbulkbuyucu
kardeşim o artistin biri bi gün yakın davranan ertsi gün gördüğü yerde dalan birisi asla güven olmaz paranı en kısa zamanda almaya çalış ve adını hırsız vb çıkartma paranı alana kadar paranı vermemek için bahane yapar...