Her Yıl Olduğu Gibi Bu Sene de Sunucumuzda Tanıdığım Dostlarımla Buluşmak , Dostluğumuzu Sanalda Bırakmamak , Bİrlikte Vakit Geçirmek İçin Yanlarına Gittim ve Buluşma Fırsatı Bulduk
Bu Sene En Yakın Kadim Dostum Kadir ( Yalnızsavaşçıı ) , Kendi Loncamdan 2 Kişi , HükümdaR Loncasından 1 Kişinin Yanı Sıra MeGaXPoSeİdoN İrem Abi ile de Görüşme Fırsatı Buldum Kendisini Ayvalık- Cunda Adası'nda Çarşıda Gezerken Yakaladım :lol:
Vee Cunda Adası'ndan Bir Kaç Karee...
Türklerin Adaya İlk Ayak Bastığı Yer
MeGaSiFa & MeGaXPoSeİdoN
4-5 Arkadaşımla Daha Görüşecektik Ama İşlerimin Yoğunluğu Sebebiyle Görüşemedik Onlarla da Diğer Seneye Görüşeceğiz İnşallah Önümüzdeki Senelerde Yeni Hatıralarda Buluşmak Dileğimle
Evet, biliyorum evin delisi adi altinda satiliyorlar.hiphoplife cezanin sponsor oldugu bir kurum ama yani sorun yok tabi burada magazasi olmadigindan siparis ettim.tabi biraz girdi
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde. DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
lSuSTuRunl yazdı:T-shirt'i hiphoplife'dan mı sipariş ettin yoksa başka yerden mi aldın?başka yerden aldıysan parama yazık oldu
Gördüğüm Kadarıyla Rap ve Hiphopla Aran Var Gibi
Bu T-Shirtleri ve Ceza'nın T-shirtlerini Mutlaka Bilirsin ''Pislick'' Firması Üretiyor ki Hemen Hemen Her İlde Şubesi Mevcut
SanırıM Senin Açından Kötü bi Haber Oldu :lol:
Rap Giyim sevenler için "Pislick" Firmasının şubesi İstanbul/Bakırköyde de bulunmaktadır "Time is Money" Firmasınında İstanbul/Bakırköy de şubesi bulunmaktadır.İlgilenenlere ... İyi Forumlar.
lSuSTuRunl yazdı:Evet, biliyorum evin delisi adi altinda satiliyorlar.hiphoplife cezanin sponsor oldugu bir kurum ama yani sorun yok tabi burada magazasi olmadigindan siparis ettim.tabi biraz girdi
Kardesim Nerde Oturuyorsun Bilemem Ama Mutlaka 1 ya da 2 Şubesi Vardır Araştırma Yapsaydın Keşke