Aliş konuyla alakam yok ama 5 sene olmadı mı ?LoSTxDeWeLoPeR yazdı:Kenan çolak hırsızdır Bu 1. , oyun açılalı 5 sene olmadı bu 2. , kenan çolak hırsızının karekterleri isim değişene kadar hırsız yazılacaktır her kim olursa olsun biz uyardık takan olmadı bilemem kolay gelsin...
IıIaLeSTaIıI çalıntıdır.Çalan kişi Djateş Kenan ÇOLAK...
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Trakya V Salvatore
Re: IıIaLeSTaIıI çalıntıdır.Çalan kişi Djateş Kenan ÇOLAK...
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
ALİŞ MİSİN NESİN KANIT GÖSTER LA YAZIP DURUYON İFTİRACI NE RESİM VAR NE BİŞE YAZMIŞIN BIRAKMIŞIN
aliş allahtan bul hemi bu iftiraların hesabı sorulucak ikv yi 5sene üzerine bıraktım neye inanırsan inan benim hakkımda olan biten değişmicek bunuda o aklına sok . Sende akıl yoksa bilemem
- LoSsTT
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Bizim charların saihibyle işmizi yok biz uyarımızı yaptık o isimler değişene kadr hırsız olarak yazılacaktır charlar .
Bu arada bakıyorumda kenan çolak 2. sayfaya yazdığım şeylere cvp gelmemiş hyrdır
Bu arada bakıyorumda kenan çolak 2. sayfaya yazdığım şeylere cvp gelmemiş hyrdır
LoSTxKaZıM
LoSTxKaZıMm
LoSTxKaZıMmM
LoSTxKaZıMm
LoSTxKaZıMmM
tmm amq ben çaldım varmı ıyide yapmışım oh iyi oldu size müstehak İçiniz rahatladımı
Emoscann yazdı:Aliş konuyla alakam yok ama 5 sene olmadı mı ?LoSTxDeWeLoPeR yazdı:Kenan çolak hırsızdır Bu 1. , oyun açılalı 5 sene olmadı bu 2. , kenan çolak hırsızının karekterleri isim değişene kadar hırsız yazılacaktır her kim olursa olsun biz uyardık takan olmadı bilemem kolay gelsin...![]()
[/color]
Emre daha 5 yıl olmadı
Çoğu kişi 29 levelleri beta diyor ama Beta dönemi sadece tek bir sunucu yani eminönü sunucu varken beta idi
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
İso bi açık bi kapalı beta vardıiskar43 yazdı:Emoscann yazdı:Aliş konuyla alakam yok ama 5 sene olmadı mı ?LoSTxDeWeLoPeR yazdı:Kenan çolak hırsızdır Bu 1. , oyun açılalı 5 sene olmadı bu 2. , kenan çolak hırsızının karekterleri isim değişene kadar hırsız yazılacaktır her kim olursa olsun biz uyardık takan olmadı bilemem kolay gelsin...![]()
[/color]
Emre daha 5 yıl olmadı25 Aralık 2006 Beta sürümü ve 2007 yılının ocak ayında Tam sürüme geçti.Ah ozmnlar ah tek bir sunucu eminönü sunucusu
Sonrası Teşkilat fılan Nisan 2007 yılındada BeyazKÖşk açıldı ah o günler ahh
![]()
Çoğu kişi 29 levelleri beta diyor ama Beta dönemi sadece tek bir sunucu yani eminönü sunucu varken beta idi![]()
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
- LoSTxDeWeLoPeR
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Oyun açılalı 5 yıl olmadı kenan çolak hırsızı bu ramazan gününde aynaya bakarsan kendinden ne kadar utandıgını 1 kez daha hatırlatıyım sana hırsız herif o çar geri vericeksin görücez Ancyraxdjateş Djateşxx çarları isim değişene kadar hırsız dır okadar...
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ]
[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx
LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
[LoST AİLESİ]
[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx
LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
Oyuna başladığımda tek sunucu vardı pek hatırlamıyorum ama başladktan 2 ay sonra tatildydm 3 4 ay gbi bı süre sonra tek rar döndğümde 29 açılmstıLoSTxDeWeLoPeR yazdı:Oyun açılalı 5 yıl olmadı kenan çolak hırsızı bu ramazan gününde aynaya bakarsan kendinden ne kadar utandıgını 1 kez daha hatırlatıyım sana hırsız herif o çar geri vericeksin görücez Ancyraxdjateş Djateşxx çarları isim değişene kadar hırsız dır okadar...
Benim olmayan çarlara hırsız yazman beni ilgldndr mez benim tek çarm var adıda Lazfacia 1lvl.
AncyraxDjateşII Özkan kayan nındır realdende arkadaşmdır
Djateşxx Baran Borası 'nndır ve mahalleden bi kardeşimindir
aLeSTa yıda erkan çolak başka sunucudan olan okul arkadaşına sattı
Ben kmsenin emeğne el uzatmadım tamam size hak veriyorum erkanın yaptğı yanlış benim de yanlşlarım olabilir fakat bu konu hakknda szden taraf olsamda siz halen beni suçluyorsunuz
0539 447 53 61 vodafone
kenancolak533 skype
Lazfacia53@hotmail.com Facebook
İstanbul Ümraniye
Rize Çayeli
İsteyenle Görùşùrüm Kimseden Gizlim Saklım Yok
kenancolak533 skype
Lazfacia53@hotmail.com Facebook
İstanbul Ümraniye
Rize Çayeli
İsteyenle Görùşùrüm Kimseden Gizlim Saklım Yok