Hayırlı olsun...Hoşgeldin Cengo...cynsure09 yazdı:Yeniçerixwolf , Rowxwolf olarak aramıza katılmıştır.
Hayırlı olsun..
**__Rulers of the World__**
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: **__Rulers of the World__**
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin..
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Kendisiyle konuştum böyle bişeyin olamıycağını söyledi + 3-5 gün girmedik diye yapılan usulsüz şeylere sesimizi çıkarmadık ama terbiyesizlik yapmanında bi lüzumu yok. Yeniçerixwolf loncadan ayrılabilir ama hiçbir loncada bulunamaz bu biline..cynsure09 yazdı:Yeniçerixwolf , Rowxwolf olarak aramıza katılmıştır.
Hayırlı olsun..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
oyundada konusmustuk arkadasımız cenk yeniçeriden ayrıldıktan sonra Secrett bizim loncamıza gelmek istedigini söledi bizde akrdaslarımıza sorduk ve kimseden olumsuz bi cevap almadımız için aile' dahil olmustur..!BLackGezz0 yazdı:Kendisiyle konuştum böyle bişeyin olamıycağını söyledi + 3-5 gün girmedik diye yapılan usulsüz şeylere sesimizi çıkarmadık ama terbiyesizlik yapmanında bi lüzumu yok. Yeniçerixwolf loncadan ayrılabilir ama hiçbir loncada bulunamaz bu biline..cynsure09 yazdı:Yeniçerixwolf , Rowxwolf olarak aramıza katılmıştır.
Hayırlı olsun..
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
Loncaya girmeden önce konuştuk cenk ile.BLackGezz0 yazdı:Kendisiyle konuştum böyle bişeyin olamıycağını söyledi + 3-5 gün girmedik diye yapılan usulsüz şeylere sesimizi çıkarmadık ama terbiyesizlik yapmanında bi lüzumu yok. Yeniçerixwolf loncadan ayrılabilir ama hiçbir loncada bulunamaz bu biline..cynsure09 yazdı:Yeniçerixwolf , Rowxwolf olarak aramıza katılmıştır.
Hayırlı olsun..
bana row'a girmek istediğini söyledi.
ben de benden onay çıkar iyi birisin dedim ama bak row'u kasmaya başlarız Alp oyuna geri döner hadi yeniçeriyi yeniden yapılandırıyoruz falan der Row'u satarsın bozuşuruz dedim.
o da merak etme yeniçeri benim için artık bitti dedi. ben de tamam o zaman aramıza hoşgeldin charını açabilirsin dedim. o da açtı kasmaya başladı. Yalansa yalan desin !
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

- XxGHOSENxX
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Yeniçeri Diye Bir Lonca Kaldı mı ACABA ??? Nasıl Tekrar YapılandırılacakFERRO yazdı:Loncaya girmeden önce konuştuk cenk ile.BLackGezz0 yazdı:Kendisiyle konuştum böyle bişeyin olamıycağını söyledi + 3-5 gün girmedik diye yapılan usulsüz şeylere sesimizi çıkarmadık ama terbiyesizlik yapmanında bi lüzumu yok. Yeniçerixwolf loncadan ayrılabilir ama hiçbir loncada bulunamaz bu biline..cynsure09 yazdı:Yeniçerixwolf , Rowxwolf olarak aramıza katılmıştır.
Hayırlı olsun..
ben de benden onay çıkar iyi birisin dedim ama bak row'u kasmaya başlarız Alp oyuna geri döner hadi yeniçeriyi yeniden yapılandırıyoruz falan der Row'u satarsın bozuşuruz dedim.
o da merak etme yeniçeri benim için artık bitti dedi. ben de tamam o zaman aramıza hoşgeldin charını açabilirsin dedim. o da açtı kasmaya başladı. Yalansa yalan desin !
Tek Üyesi -- Yeniçerixdadawa(Davut)
Ayrıca Baya Geliştiniz Hayırlı Olsun Başarılarınız Devamını Dilerim

♣ En Büyük İstanbul Kıyamet Vakti Grubu ♣
[code]http://www.facebook.com/#/group.php?gid=39374266654&ref=ts[/code]
♣ Emre OĞUZ ♣
[code]http://www.facebook.com/GHOSEN?ref=profile[/code]
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
Ben de gördüm Cenk'i kasıyordu 12 Leveldi.Hatta muhabbet falan da ettik.
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
haklısınız ne kadarda tek kişi kaldım gibi görünsede YENİÇERİ LONCASI yıkılmaz sadece bunu söyleyim ben bu oyunu bırakana kadar charımı silene kadar bu lonca YIKILMAYACAK isteyen gitsin isteyen onayımı aldığı sürece gelsin ama bn buradayım ROW loncasıda bizim arkamızdan geliyorlar bizim kadar ilerleyecek eminim ama sonucu bilemem zamanla anlarız

________________________________________________________________________________
Yeniçeri Diye Bir Lonca Kaldı mı ACABA ??? Nasıl Tekrar YapılandırılacakXxGHOSENxX yazdı:FERRO yazdı:Loncaya girmeden önce konuştuk cenk ile.BLackGezz0 yazdı:Kendisiyle konuştum böyle bişeyin olamıycağını söyledi + 3-5 gün girmedik diye yapılan usulsüz şeylere sesimizi çıkarmadık ama terbiyesizlik yapmanında bi lüzumu yok. Yeniçerixwolf loncadan ayrılabilir ama hiçbir loncada bulunamaz bu biline..cynsure09 yazdı:Yeniçerixwolf , Rowxwolf olarak aramıza katılmıştır.
Hayırlı olsun..
Tek Üyesi -- Yeniçerixdadawa(Davut)
Ayrıca Baya Geliştiniz Hayırlı Olsun Başarılarınız Devamını Dilerim
Yeniçeri loncası sunucunun en iyi loncalarındandır en öle döneminde bile her loncanın durgunluk dönemi olur ...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül