NeihborhuudSnipa yazdı:ha öyle mi renardo şimdide hepiniz inci sözlüğü özenmişsiniz bakıyorum. zamanında biz klanını kurduk burda unutma. o aldığın itemlerlede kendını tatmin edersin worm ile oke
ikinci Nesil sözlük yazarıyım boş konuşma çocuk :roll:
[b]Senin hesabını silerken içinden tek bir fiske almadı Worm dediğin batu arkadaşımız aldığı tek şey sancak sunucusunun hayır duvasıydı[/b]
İnsanların kişisel e-posta adreslerini sabote etmek nezamandan beri gurur verici bir davranış biçimi oldu?
Hayır duvası ne oluyor biraz açıklarmısınız?
Lütfen yazar olduğunuzu bir kenara bırakıp Türkçenizi geliştirmeyi deneyin.
Hayırlı Ramazanlar...
Duva yazdım dua yerine Türkçemizin gelişimini 50 yıl geriye çektim özür dilerim. Karekteri silen benim tanıdığım biriydi ben değildim dedim. yarım yamalak okuyarak yorumları yorum yapmaca çalışma bilgin olmayan konu hakkında.
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır. K.ATATÜRK
Zthc 2.nesil yazarmıymış ? Ben neyim sence ? Serkan abiden bizzat izin istedim burda inci sozluk loncasini acmak icin. Izinde verdi. Cok kisi katilmak istedi fakat gereksiz numuneler yuzunden kapattim loncayi basta senin gibi lise 2 ogrencisi olup inci sozluge giren. O loncayi ben 2 sene once acmistim 2 sene once ben lise 4 e gidiyodum ki istanbul kiyamet vak ti diye bir cocuk oyunu oynuyodum. Ve bu arada sen o 2. Nesil hesabinin adini bi soyle , bende seni batirayim orda adam istanbul kiyamet vakti oynuyor beyler dagilim diyip komedi ya. Senin beynin yetermi Warcraft oynamaya LOL oynamaya ? Anca boyle coluk cocuk oyunu oyna. O batuyada goster bu yaziyi. Veletler sizi
NeihborhuudSnipa yazdı:Zthc 2.nesil yazarmıymış ? Ben neyim sence ? Serkan abiden bizzat izin istedim burda inci sozluk loncasini acmak icin. Izinde verdi. Cok kisi katilmak istedi fakat gereksiz numuneler yuzunden kapattim loncayi basta senin gibi lise 2 ogrencisi olup inci sozluge giren. O loncayi ben 2 sene once acmistim 2 sene once ben lise 4 e gidiyodum ki istanbul kiyamet vak ti diye bir cocuk oyunu oynuyodum. Ve bu arada sen o 2. Nesil hesabinin adini bi soyle , bende seni batirayim orda adam istanbul kiyamet vakti oynuyor beyler dagilim diyip komedi ya. Senin beynin yetermi Warcraft oynamaya LOL oynamaya ? Anca boyle coluk cocuk oyunu oyna. O batuyada goster bu yaziyi. Veletler sizi
NeihborhuudSnipa yazdı:Zthc 2.nesil yazarmıymış ? Ben neyim sence ? Serkan abiden bizzat izin istedim burda inci sozluk loncasini acmak icin. Izinde verdi. Cok kisi katilmak istedi fakat gereksiz numuneler yuzunden kapattim loncayi basta senin gibi lise 2 ogrencisi olup inci sozluge giren. O loncayi ben 2 sene once acmistim 2 sene once ben lise 4 e gidiyodum ki istanbul kiyamet vak ti diye bir cocuk oyunu oynuyodum. Ve bu arada sen o 2. Nesil hesabinin adini bi soyle , bende seni batirayim orda adam istanbul kiyamet vakti oynuyor beyler dagilim diyip komedi ya. Senin beynin yetermi Warcraft oynamaya LOL oynamaya ? Anca boyle coluk cocuk oyunu oyna. O batuyada goster bu yaziyi. Veletler sizi
Lise 2 ? Dokuz Eylül Üniv. Numaram: 2010507083 Gir bak. Boş muhabbetlerden sakın kendini
Yazar adım v for vandetta
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır. K.ATATÜRK