BİLDİĞİNİZ GİBİ HERŞEY ÇOK CIVITILDI İKV ARTIK AÇ BİR OYUNA BENZEDİ RESMEN REZİLLİK TAMAM DÜKKAN OLACAK AMA O KADARDA PAHALI DEĞİL İNSANMIYIZ BİZ HAYVANMI ? NEDEN BUNLAR BAŞTAN YOKTU ? DESTEK İÇİN İMZANA BU RESMİ KOY . İKV OYUNCULARI BOYKOTTA.
BU KONUYA KENDİNİ GM YÖNETİCİ VB SANAN KİŞİLER YÖNETİM YAĞCILARI YORUM ATMASIN.
grafikzeydan yazdı:BİLDİĞİNİZ GİBİ HERŞEY ÇOK CIVITILDI İKV ARTIK AÇ BİR OYUNA BENZEDİ RESMEN REZİLLİK TAMAM DÜKKAN OLACAK AMA O KADARDA PAHALI DEĞİL İNSANMIYIZ BİZ HAYVANMI ? NEDEN BUNLAR BAŞTAN YOKTU ? DESTEK İÇİN İMZANA BU RESMİ KOY . İKV OYUNCULARI BOYKOTTA.
BU KONUYA KENDİNİ GM YÖNETİCİ VB SANAN KİŞİLER YÖNETİM YAĞCILARI YORUM ATMASIN.
Sonuna kadar saçma bi çalışma olduğu için karşıyım. Siz resmen diyosunuzki market açtın niye ekmeğe suya para alıyosun. Dışardan atmak çok kolayda o kadar rahatsızsanız ikv yi satın alın beleş yapın herşeyi????? Ha bu yemiyosa konuşmayacaksın saçma sapan işlerle uraşmayacaksın.
TeknoBYraM yazdı:Sonuna kadar saçma bi çalışma olduğu için karşıyım. Siz resmen diyosunuzki market açtın niye ekmeğe suya para alıyosun. Dışardan atmak çok kolayda o kadar rahatsızsanız ikv yi satın alın beleş yapın herşeyi????? Ha bu yemiyosa konuşmayacaksın saçma sapan işlerle uraşmayacaksın.
Sen kendide misin arkadaşım? Bizim bahsettiğimiz şeyle ilgili konuşmuyorsun. Ayrıca, ben oyun oynarken ayı almak zorundamıyım grup bulmak için? Para dökmeden oyun oynayamayacakmıyım? Dükkan'ı anlarım fiyatları da anlarım ama bunları oyunda zorunlu kılmayı anlayamam. Bence sen bir şeylerin farkına varsan gözünü açsan iyi olur arkadaş çevrem olmasa şu oyunda beş dakika dahi durmam. Bence sen de otur bir düşün.