Bir oyun için yaşından başından utanmayan edepsiz çocukların barındığı şu İKV Dünyasından bir HAYVAN oyuncumuzu daha tanıtacam.
Bu gün listemizde;IIxDADALOĞLUxIIbulunuyor. Kendisi Savaş esnasinda hazmedemediğiEsedullahşifa'ya karşı kin besleyip en sonunda kesti ve aramızda geçen konuşmayı şöyle aktarayım;
IIxDADALOĞLUxII/color] Nereye lan Esedullahşifa/color] Küfürlü içerik düzenlendi.
Aradan dakıkalar geçti ve Özel Mesaj ile cevap geldi;
Küfürlü içerik kaldırıldı. Hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.
PitbuLL
Annelere küfür eden şahiyetsiz oyunculara en kısa zamanda BÜYÜK cezaların verilmesi rica olunur. Bu gidişle İKV Dünyası artık bir oyun değil, küfürhane olabilir! Yaş ortalaması +15 olmayan uyunculara karşı biraz daha sert olunması gerek!
Not:Amacım DadalOğlu'nu kirletmek veya karalamak değildir. Sadece bir (oyun,) Kp veya Karizma için annelere küfür etmesi doğru değildir. Ve bunun sizlerinde görmesini istedim.
Hayırlı günler, bereketli Ramazan'lar,
Muhammed Ali
Çok haklısın kardeşm bu hayvan banada sövdü yasakladım bende bugünde gelmiş ben sana cevap verdim diyo lan ana bacıya söverek cevap mı olur Daldaloğlunun gerçek yüzü ortada
Oyunu geri dönmemek üzere bıraktım. 20.09.2011 den itibaren Mühendis adlı hiçbir çar benim değildir
Bu tarz insanları aramızda bulundurmamak en büyük görevimizdir.
Loncamıza üye olan bu arkadaşın Loncamız ile alakası bu dakika itibari ile bitmiştir.
Yaşamış olduğunuz bu kötü durum için Amisos Loncası adına Özür Dileriz...
AlpAykan yazdı:Resim yoruma gerek bırakmıyor.
LAkin Ali kardeşim , keşke şikayet etmekle yetinseydin ve durumu özelden lonca başkanı veya yönetimine bildirseydin.
Bunun bu şekilde olması gerektiğini hatırlatarak , Tüm islam alemine hayırlı sahurlar diliyorum...
Şikayet etmeyi denemiş fakat küfür ettiği gibi adam oyundan çıkıyor bu yüzden ancak foto alarak şikayet edebiliyoruz veya böyle foruma atıp hepinize gösterbiliyoruz...
HarunYILMAZ yazdı:Bu tarz insanları aramızda bulundurmamak en büyük görevimizdir.
Loncamıza üye olan bu arkadaşın Loncamız ile alakası bu dakika itibari ile bitmiştir.
Yaşamış olduğunuz bu kötü durum için Amisos Loncası adına Özür Dileriz...
Evet bu tür insanları loncanızda bulundurmaMAnız sizler için daha yararlı çünkü isminizi karalıyor/kirletiyor. Tek kelime ile yazık derim bunun gibi küfürbaz utanmazlara destek vermeyelim lütfen!
Loncada bulunan kişiler hakkındaki şikayetleri lütfen lonca başkanlarına yapınız.
Lonca başkanı ile iletişime geçerek ÖZEL MESAJ yolu ile bildirilirse forumda da tatsız konular olmaz..
HarunYILMAZ yazdı:Yaşamış olduğunuz bu kötü durum için Amisos Loncası adına Özür Dileriz...
Kusura bakmayın Harun abi,
Benim bildim dışında gelişen olayda bu şekilde bildirilmenizi istemezdim..
[quote="asim3428"]Loncada bulunan kişiler hakkındaki şikayetleri lütfen lonca başkanlarına yapınız.
Lonca başkanı ile iletişime geçerek ÖZEL MESAJ yolu ile bildirilirse forumda da tatsız konular olmaz..[/qoute]
Sakalımızda var ama Asım'ım dinlenilmiyoruz.
Her zaman bunu belirttim , ama önüne geçemiyoruz işte...1
Esadullah yazdı:Not:Amacım DadalOğlu'nu kirletmek veya karalamak değildir.
İyi güzel demişsin de Muhammed,amacın karalamak değil ise Lonca Yönetimine Özel Mesaj atma yolunu neden seçmiyorsun? Bence konudaki ilk mesajını rapor et de kilitlenip kaybolsun olay çözülmüş zaten.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.