Şeyh artık yok
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Şeyh artık yok
Sunucumuzun değerli oyuncularından Kadir kardeşim oyunu bırakmıştır. Seven bir çok kardeşi abisiz kalmıştır. Şeyh çarını kardeşim Tuna'ya (namı diğer Tuna Hoca) adını değiştirip oynaması şartıyla vermiştir. Şahsım adına oyundaki en sevdiğim arkadışımla artık yan yan oynayamayacağım için üzgünüm. Şükür reelde ailecek görüşüyoruz. hatta en son Kadir'in bağda benim oğlan düşüp kolunu yaralamıştı. Neyse iyi forumlar
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Re: Şeyh artık yok
Tekrar onu aramızda görmekten sevinç duyarız.
Sevgilerimle.
Sevgilerimle.
Bir insanın,nasıl güldüğünden terbiyesini,neye güldüğünden ise akıl sevyesini anlarsın..
M.F.K
M.F.K
Abime reel hayatında başarılar dilerim.Herşey gönlünce olur inş.Ama eminim ki enazından bir sohbet için uğrar.
Mirxcuting
Mirxcuting

reel hayatta başarılar kadir abi üzüldüm gitmene
Batuhangs
Batuhangsxşifacı
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
KaFa Nereye biz oraya...
Batuhangsxşifacı
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
KaFa Nereye biz oraya...
-
- Antrepo Bekçisi
Arkadaşlar Kadir e selamlarınızı iletirim ama ne foruma girecek nede oyuna fena bıkmış. Hatta bize çarlarınızın şifrelerini değiştirin ve bana lütfen söylemeyin dedi. O derece yani
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
selamun aleykum turan abi. hayırlı ramazanlar abi. KADİR aibme selamlarımı ilet en iyisini yapmış bende bıraktım oyunu göksel demiştir. rahatlamıştır ben şu an çok rahatım oyunda ne kadar çok zamanımı boşa geçirdiğimi anladım. sizede tavsiye verim bırakın demimde dahada azaltın oynama süresini netse abi kalın sğlıcakla tunayada selamlarımı ilet. fıratla zaten görüşüyok biz
Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor
Bir hilâl uğruna Ya RAB ne güneşler batıyor.
Legendd=Legenddxbüyü=Legenddxşifa
Bir hilâl uğruna Ya RAB ne güneşler batıyor.
Legendd=Legenddxbüyü=Legenddxşifa
-
- Antrepo Bekçisi
AS aynen iletirim selmalarılegendd yazdı:selamun aleykum turan abi. hayırlı ramazanlar abi. KADİR aibme selamlarımı ilet en iyisini yapmış bende bıraktım oyunu göksel demiştir. rahatlamıştır ben şu an çok rahatım oyunda ne kadar çok zamanımı boşa geçirdiğimi anladım. sizede tavsiye verim bırakın demimde dahada azaltın oynama süresini netse abi kalın sğlıcakla tunayada selamlarımı ilet. fıratla zaten görüşüyok biz
ben zate haftada 1 üne düşürdüm oyun süresini onun için çok vakit almıyor
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)