Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı
Re: Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı
ve beklenen gün geldi çattı monitörüm satıldı girmem zor gözüküyor artık 
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
lan monitör neden satıldımaynaq yazdı:ve beklenen gün geldi çattı monitörüm satıldı girmem zor gözüküyor artık

Gocuman
Oyuna girmeyeyim diye 
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Alp özel mesaj attımdı görmedin mi ?
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

Geçmiş olsun kardeşim.maynaq yazdı:Oyuna girmeyeyim diye
Umarım bu durum en kısa sürede biter ve tekrar oyuna dönersin.
Hüso Alp kim ?
Benmiyim
Selamlar,
Bu aralar ROA'dan ayrıldın mı diye gelen Özel mesajlara cevap vermek istiyorum:
Bilindiği gibi uzun zamandır oyunda Aktif Kullanıcılardan değildim ve bu durumdanda ROA Tılsım Yönetiminin haberi vardı. İş ve manevi işlerimden dolayı oyuna kısa bir süreliğine ara vermiştim ve geri döndüm fakat ROA Üyeler Listesi'nde ismimi göremedim?!
ROA Lonca Yönetimi ile en kısa zamanda bu konuyu görüşmek istiyorum. Yetkili arkadaşlarımızdan biri, rica etsem Özel Mesaj atabilir mi?...
Hayırlı geceler, bereketli ramazanlar,
M. Ali - EsedullahŞifa
Bu aralar ROA'dan ayrıldın mı diye gelen Özel mesajlara cevap vermek istiyorum:
Bilindiği gibi uzun zamandır oyunda Aktif Kullanıcılardan değildim ve bu durumdanda ROA Tılsım Yönetiminin haberi vardı. İş ve manevi işlerimden dolayı oyuna kısa bir süreliğine ara vermiştim ve geri döndüm fakat ROA Üyeler Listesi'nde ismimi göremedim?!
ROA Lonca Yönetimi ile en kısa zamanda bu konuyu görüşmek istiyorum. Yetkili arkadaşlarımızdan biri, rica etsem Özel Mesaj atabilir mi?...
Hayırlı geceler, bereketli ramazanlar,
M. Ali - EsedullahŞifa
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
İyi akşamlar RoA ailesi.
M.Ali kardeşim lonca işinize karışmak gibi olmasın ama en son listede ''Aktif Üyeler'' bölümünde yer alıyorsun
M.Ali kardeşim lonca işinize karışmak gibi olmasın ama en son listede ''Aktif Üyeler'' bölümünde yer alıyorsun
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
selam milet loncaniz hayirliolsun loncaya katilim devamediyomu :lol: ben tilsimin eski oyunculardan carlar isimleir serseriuk mustafauk son 2 yildir oyuna girmim doru duzgun islerim yuzunden geridonme zamani geldi loncaya katilimdevam edimi
[*]Sevme Yanarsin...!!![/i][/b]
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Aleyküm selam M.Ali
İsmin Aktif üyeler bölümünde mevcut bulunmakta.
Pasif üye kısmına yazmama nedenim : Pasif üyedeki arkadaşlar okul ve benzeri işleri dolayısı ile uzun süre girmeyip/girmeyecek olan arkadaşlarımızdır.
Görüşmek istediğin konu eğer bu ise cevap budur, başka bir konuda görüşmek istersen eğer her zaman buralardayım yazabilirsin..
İsmin Aktif üyeler bölümünde mevcut bulunmakta.
Pasif üye kısmına yazmama nedenim : Pasif üyedeki arkadaşlar okul ve benzeri işleri dolayısı ile uzun süre girmeyip/girmeyecek olan arkadaşlarımızdır.
Görüşmek istediğin konu eğer bu ise cevap budur, başka bir konuda görüşmek istersen eğer her zaman buralardayım yazabilirsin..
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Geçmiş olsun Samed'im,maynaq yazdı:Oyuna girmeyeyim diye
Ama hayırlısı böyle ise yapacak başka bir şey yok, istediğin okulu kazanırsın inşAllah..