Peygamber Efendimiz bir hadis-i şeriflerinde buyuruyor ki: Oruç perdedir. Biriniz bir gün oruç tutacak olursa kötü söz sarf etmesin, bağırıp çağırmasın. Birisi kendisine yakışıksız laf söyleyecek veya onunla kavga edecek olursa, Ben oruçluyum, desin (ona bulaşmasın).
THex Ailesi
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
SeLamun ALeykum Tüm Loncadaki AbiLerimin, AbLaLarımın ve KardeşLerimin Ramazan Ayı Mübarek oLsun ALLah Yar ve Yardımcımız oLsun ALLah ın SeLameti ve Rahmeti Sizin ve Tüm SevdikLerinizin Üzerine oLsun İnşaLLah Bu arada oyuna pek giremiyorum car 21 lvlde kaldı gece çalışıyorum gündüz yatıyorum kb ramazandan sonra inş kasabilirim carı ALLah a emanet oLun Hepinizi Çok Seviyorum SağLıcakLa KaLın
Bu magican adlı insan dışı yaratık varlık,mübarek ramazan ayında bana ettiği küfüre bakın.Fazla birşey demicem sadece Gereken cezayı verin. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Lan rudboy sana 2 tane şey sölicem.
1:Ben sana bu küfürleri bu ay deil en az 4 hafta once dedim bunu biliyorsun cok akıllısın mubarek ay koymuşsun fotosunu gunah yalan soyleme bu 1
2:Lan ben sizle sıgnağa girmiştim sonra adam bana ana bacı gitmişti sıgnagda ben de grubtan cıkmıştım sonra grubtan cıktıktan sonra bana soven sen deilmiydin?Bu adam o çocugudur diyen sen deilmiydin lan.Sonrada ben sana sovunce foto alıorsun hem yalancısın hem de cok uyanıksın insana fenalık geçirttiriorsun
Bu magican adlı insan dışı yaratık varlık,mübarek ramazan ayında bana ettiği küfüre bakın.Fazla birşey demicem sadece Gereken cezayı verin. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
KNU İLE İLGİLİ OLARAK OYUNDA BENİ BULUN KONUSALIM İKİNİZDENDE DİNLEMEK İSTİYORUM
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX