4 yıl öncesinden kimer var bakim l
- romantiqqserseri
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 4 yıl öncesinden kimer var bakim l
hicbir zaman ikv yi item icin oyun icin oynamadım. dostlarım icin oynadim, muhabbet seviyeli ortam icin oynadım. ve simdiki oyunları görüyorum Metin2 vb. çoluk çocuk dolu. Gerçekten eski Kuklacı ortamını canlandırcak bi proje gerçekleştirirseniz, el birliğiyle en iyiside biz oluruz en güclüsüde
Yalniz söyle birsey daha var, ikv yöneticileride çok değişik, artık olayı para kazanma işine dönüştürmüşler, eskiden 1 plus yeterliydi şimdi neler neler. çok yanlış.
- "Korkarak yaşarsan,
Hayatı sadece seyredersin"
-Romantiqqserseri

-
- İri Fare Avcısı
canlarrr pc mi alıyım geliyom az kaldı
- ziplayanpirasa
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Yok be Annem O eski Ortam Yalan Oldu Artık :| Bende Çok İsterdim ama Çok Zor O Zamanı Yakalayamayız.BayanRuzgaR yazdı:can dostların nerdeyse hepsi katılmış hiç birinizi unutmadım çok oyun oynadim ama burdaki dostlugu arkAdaşlıgı göremedim ve burayı eski günlerimizi çok özledim :|
Ama Eskiler Gelirse Belki Bende Dönerim Oyuna
ZıpLayanPıraSa
ZıpLayanPıraSa
Eskilerden az çok benide tanırlar XxXAsHiLXxX diye bi karakterim vardı.bayanPOYRAZ abla senide tanıyorum bayPOYRAZ da vardı eşinmiydi sevgilinmiydi herneyse...Saydıklarından 1 2 kişi dışında hepsi bıraktı.Çılgınbatur abimiz arada uğruyor,Reha zaten Gm oldu burçinde NeLL adlı karakterle arada uğruyor ama emin ol oyundan eski tadı alamazsın.Eskilerden çok dönmek isteyen oldu fakat hevesleri kursaklarında kaldı.Böle bi ortamda oyun oynanmaz herşey para diğer online oyunlardan ne farkı kaldı :S
Ah O Eski Günler...29 lwl zamanlarını o kadar özledim ki...
-
- İri Fare Avcısı
bay poyraz degil esen ruzgar benim esim di baypoyraz nickime özenipte açan salaklardan biriydi onu tanimiyorum esimin nicki esenruzgar dı
-
- İri Fare Avcısı
alooo konu öldümü hepimiz bukadarmiyiz
- romantiqqserseri
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bi konuda bende varya ablacım dağılmışlar galiba 
- "Korkarak yaşarsan,
Hayatı sadece seyredersin"
-Romantiqqserseri

-
- İri Fare Avcısı
evet sanırım ikiye bölünmüşler : haksızlık yapmamışlar 
- 13022534910
- Salgın Koruyucusu
Anammmmm buralardamısın senBayanRuzgaR yazdı:ben şifaAnne namı diger bayanPOYRAZ 4 yıl önceden kimler kaldi bi bakım
nerde sıyah bulut AKREPS GODFATHER ELY BURCİN REHA MOONKAN ALABANDA CILGIN BATURE XKAN GURUBU KANKAM SELENE Alia zıplayanpırasa artvinli daha niceleri dostlar hepinize tüm eski dostlara selam olsun bizden sonrakilerede tabiki
gün gelir belki sana yalvardığım gibi yalvarırsın bana ozaman bende kabul etmem inan
[^_^ÖmeR^_^]
[^_^ÖmeR^_^]
-
- Salgın Koruyucusu
reha gm oldu Teyzeee