Dİyecek Hiç Bişey Yok ..YoRum Sizlerin Arkadaşlar.. Kp Açları Diyecem Sadece... Lodosların çoğu böyle.. Aşşağıdaki Resme bi Bakmanızı Tavsiye ederim;)
http://img41.imageshack.us/i/ekran013010154230.jpg/
Bir Lodos Klasiği-->Uykusuzxkral'ın Rezilliği...
- Godxxofxxwar
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bir Lodos Klasiği-->Uykusuzxkral'ın Rezilliği...
IGoDoFWaRI - IGoDoFMaGeI
En eski İkv oyuncularından!!!! [color]
- freze61
- Teşkilat Neferi
Re: Bir Lodos Klasiği-->Uykusuzxkral'ın Rezilliği...
Lan oLum o uykusuz kraLa hırsız diyolardı bu gerçekmi biLmiyorum amaa emdeyken o cecuk hiLe kuLLanıp görünmez oLuyodu ben diyim o herife güvenmeyin ....
Revengeofage
Revengeofage
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Bu bir oyun,ve bu oyunda kesilmekte var,dur işim var itemim yok gibi diğe sozler kulanilmaz
Ayrica,Bir Lodos klasiği diorsunuz,Unutmaki hem arzda hem lodosta boyle olaylarla karşilabilirsiniz.
Iyi forumlar
Erolçigdem
Ayrica,Bir Lodos klasiği diorsunuz,Unutmaki hem arzda hem lodosta boyle olaylarla karşilabilirsiniz.
Iyi forumlar
Erolçigdem
Yediremiyorsan girmeyeceksin.
Ben öyle durumlarda arzlar tarafından kesildim ve foruma konu açıp reklam yapmadım.
Yediremiyorsan /sağ tıkla>klandan ayrıl/...
Ben öyle durumlarda arzlar tarafından kesildim ve foruma konu açıp reklam yapmadım.
Yediremiyorsan /sağ tıkla>klandan ayrıl/...
- Nightwalker
- İskele Babası
- Klan: Lodos
merhaba;
Klan muhabbetini oyuncular birbirleriyle savaşsın diye yapmışlar eyer klana girmişsen kesmeyi ve kesilmeyi baştan kabullenmişsin demektir.Keserken Klan parası ve şanını yükseltirken iyi kesilincede işte böle foruma konu açarsınız.
Sanki Arzlar Melek miş gibi Klanımıza laf atıyosunuz :!: :!: :!:
Kesen Arkadaşın elleri dert görmesin iyi yapmış...
Klan muhabbetini oyuncular birbirleriyle savaşsın diye yapmışlar eyer klana girmişsen kesmeyi ve kesilmeyi baştan kabullenmişsin demektir.Keserken Klan parası ve şanını yükseltirken iyi kesilincede işte böle foruma konu açarsınız.
Sanki Arzlar Melek miş gibi Klanımıza laf atıyosunuz :!: :!: :!:
Kesen Arkadaşın elleri dert görmesin iyi yapmış...

Lodos Asteğmen Nıghtwalker
LODOS KUKLACI KOMUTANLIĞI
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
alkış 
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
- Godxxofxxwar
- İri Fare Avcısı
Arkadaşım siz konuyu saptırmayı amma çok seviyorsunuz. Benim derdim Kesilmek veya Karizmamın Gitmesi Değil. Benim Derdim Yapıla nRezillik .. Ben Kaçıcam Ancak Adam O kadar aç ki gelıyor alışveriş açıyor. Bundaki sorun sence benm keslmeme derdim mi yoksa adamn beni kesme Şekli Mi? Adam gbi yanıt Vercekseniz verin Konuya.. Konuyu saptırmayın.. Adam Ben Mısırda çıktığım anda alşverş açıyor ve kaçmama engel Oluyor. Sizin Yoksa kesilirken Eliniz Armut Mu topluyor. Çok merak edıyorum. Yoksa Siz Mısırn Önünde Kaçarken Mısıra size alışveriş açılsa elniz armut başınız havada mıı beklıyoraunuz? Tabi ki hyr. Böle Yanıt verenlern Hepsi aynı ml olduu için böle cevaplar vererek konuyu saptırıolar. Rezilliğiniz Asla ÖRTEMEZSİNİZ..!!!!!!!!!!!! Bunu Bilin İnsanları oyalamayn Açtığım konuları da saptırmayın. SAPTIRACAKSANZ da benm konuma cevap vermeyn!
IGoDoFWaRI - IGoDoFMaGeI
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
Bu bir oyun,ve bu oyunda kesilmekte var,dur işim var itemim yok gibi diğe sozler kulanilmaz
Iyi forumlar
Erolçigdem
Erol aRkadaşım evet bu kLan heRşey oLabiLiR.Ama oyunda sahtekaRLık yapılLıR mı?Yoksa bu oyunun bi tadı tuzu kaLmaz.Bunu aklınızda buLunduRun....
Şahxesad qualaIII
Iyi forumlar
Erolçigdem
Erol aRkadaşım evet bu kLan heRşey oLabiLiR.Ama oyunda sahtekaRLık yapılLıR mı?Yoksa bu oyunun bi tadı tuzu kaLmaz.Bunu aklınızda buLunduRun....
Şahxesad qualaIII
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!