Oyunda online olma saatlerim 08:00-12:45 arası fakat bugün çemberliye gireyim dedim girdik. Bilgisayarda sorun çıktı her 1 dakikada 12 saniye donuyordu bilgisayarı kapatıp açınca 10 dakika bu sorun olmuyordu. 2. kalfada sürekli sorun çıkması nedeniyle 4. denemede kestik. Yolsavaşçısına gittik, Kutupda sorun olmasın diye bilgisayarı kapatıp açıcaktım ama bilgisayar 10 dakika boyunca hata verdi ve benim o kadar 2 saatim gitti...
Günde 5-6 kez Çemberlitaş'a girme imkanım olsa böyle birşey koymazdı fakat oyun zamanı az olunca insan ister istemez deliriyor..!!
BÖLGEDEN ATILMA SÜRESİNİN 10 DAKİKA DAHA UZATILIP 20 DAKİKA OLMASINI TALEP EDİYORUM..
Sizlerden bana destek olup İkv desteğe öneri olarak bu konuyu göndermenizi rica ediyorum..
[/size]Günde 5-6 kez Çemberlitaş'a girme imkanım olsa böyle birşey koymazdı fakat oyun zamanı az olunca insan ister istemez deliriyor..!!
BÖLGEDEN ATILMA SÜRESİNİN 10 DAKİKA DAHA UZATILIP 20 DAKİKA OLMASINI TALEP EDİYORUM..
Sizlerden bana destek olup İkv desteğe öneri olarak bu konuyu göndermenizi rica ediyorum..