sıktı artık
- Yakuzaxlider
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
sıktı artık
Knock yakuzaxşifa ımnowomen phxkatil yakuzaxlider atarlıgenç phx.... bu çarların hepsi bennmdır bu çarları daha oyunda gormeıceksınız oyun acayıp sıktı hele bu yaz gunlerınde 20 dk da bı cıkan madende bekleyen anca kerızlık yapar :mrgreen: ben ne var ne yok saatım toplam 250 tl 300 de bende vaardı sımdı gıder yazın tadını çıkarırım adamlar resmen soyuyor sızı yok akce yok çemberlı tas mıllet daha sıgınakdakı ıtemlerını dusurmedı ne çemberlısı zaten çemberlıye şaheser uretmenız lazım hadı urettın bıde 20 tl vercen yukseltmen lazım parlamayn şaheserlıyı bıle almıolar en iyi bırakmak sız oyuna para verdıkden sonra sızı daha cok soyarlar. Not: IKV yı bıraktım huzurluyum mutluyum :mrgreen:
Yakuzaxlider
Re: sıktı artık
Yakuzaxlider yazdı:Knock yakuzaxşifa ımnowomen phxkatil yakuzaxlider atarlıgenç phx.... bu çarların hepsi bennmdır bu çarları daha oyunda gormeıceksınız oyun acayıp sıktı hele bu yaz gunlerınde 20 dk da bı cıkan madende bekleyen anca kerızlık yapar :mrgreen: ben ne var ne yok saatım toplam 250 tl 300 de bende vaardı sımdı gıder yazın tadını çıkarırım adamlar resmen soyuyor sızı yok akce yok çemberlı tas mıllet daha sıgınakdakı ıtemlerını dusurmedı ne çemberlısı zaten çemberlıye şaheser uretmenız lazım hadı urettın bıde 20 tl vercen yukseltmen lazım parlamayn şaheserlıyı bıle almıolar en iyi bırakmak sız oyuna para verdıkden sonra sızı daha cok soyarlar. Not: IKV yı bıraktım huzurluyum mutluyum :mrgreen:
OW yeahhh diyorum. :mrgreen:
- SheqiLxJoJuqsnck
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
KATIIYORUM AMA BAGIMLI OLDUK BIRAKILMIOR BE KARDEŞM
SancaK
Sheqilxjojuq [49]
Sheqilxconqueror [49
]
SheqilxTraJe|Q| [49]
ARKADASLAR LONCA ALIMI VARDIR Hemen usttekı KARAKTERLERDEN BIRINI /f yapıp Hmen Mesaj yoLLaya bıLırsınız !
Sheqilxjojuq [49]
Sheqilxconqueror [49
SheqilxTraJe|Q| [49]
ARKADASLAR LONCA ALIMI VARDIR Hemen usttekı KARAKTERLERDEN BIRINI /f yapıp Hmen Mesaj yoLLaya bıLırsınız !
- Hellxsting
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Bu Online Oyunlar Baya Tutuldu Millet Eve Getmez Oldu Artık
Neredeyse Pc Başında Yatıp Pc Başında Kalkacak Ayıptır Söylemesi Millet Wc'ye Bile Getmezler Yakında
=)=)

Hellxsting
Ölü biri yalnız şunu bilir: Yaşamak ölmekten daha iyidir
- Yakuzaxlider
- İri Fare Avcısı
Haberlerde duymuştum bilgisayardan kalkmadı için idrarını tutup ölen,açlıkdan ölen,yeni doğmuş çocugunu ihmal edip ölmesine göz yuman bir sürü insan yani dediklerin zaten varHellxsting yazdı:Bu Online Oyunlar Baya Tutuldu Millet Eve Getmez Oldu ArtıkNeredeyse Pc Başında Yatıp Pc Başında Kalkacak Ayıptır Söylemesi Millet Wc'ye Bile Getmezler Yakında
=)=)
Yakuzaxlider
Helal aynen katılıyorum.Yakuzaxlider yazdı:Knock yakuzaxşifa ımnowomen phxkatil yakuzaxlider atarlıgenç phx.... bu çarların hepsi bennmdır bu çarları daha oyunda gormeıceksınız oyun acayıp sıktı hele bu yaz gunlerınde 20 dk da bı cıkan madende bekleyen anca kerızlık yapar :mrgreen: ben ne var ne yok saatım toplam 250 tl 300 de bende vaardı sımdı gıder yazın tadını çıkarırım adamlar resmen soyuyor sızı yok akce yok çemberlı tas mıllet daha sıgınakdakı ıtemlerını dusurmedı ne çemberlısı zaten çemberlıye şaheser uretmenız lazım hadı urettın bıde 20 tl vercen yukseltmen lazım parlamayn şaheserlıyı bıle almıolar en iyi bırakmak sız oyuna para verdıkden sonra sızı daha cok soyarlar. Not: IKV yı bıraktım huzurluyum mutluyum :mrgreen: