Arkadaşlar uzun süredir düşünüyoruz demeyeceğim tam 3 yıldır planladığımız şeyi artık gerçekleştirme zamanı geldi.
Oyuna yeni bir boyut kazandıracak olan bu lonca şunları yapacak;
Loncaya başvuruyla adam alımı yapmayacak,
Naylon yapan Arz'a dalmamazlık yapmayacak,
Düşük level Arz'a dalmamazlık yapmayacak,
Bu lonca Choosens gücünde Megax ününde Deathx stratejisinde Kholpashalix köklülüğünde olacak,bu lonca Hanedanx asaletinde olacak.
Lodos' sancakta ws atıp gönül eğlendirmeyecek, gerekirse karizmasını son saniyesine kadar harcayacak ancak pes etmeyecek.Karizması 0 olsa dahi adama dalarak rahatsız edecek.
Bu lonca Lodosların o 3-3.5 yıl önceki günlere dönmesi için gerekli güce,özgüvene sahip olacak.
Bu lonca Lodos neferlerinin ateşleyicisi Arz'ların susturucusu olacak.
Öyle kurallarımızda düşen item paylaşılacak vs. olmayacak.
Bir lodos kadim görevine çağırsın anında kadime gidilecek gerekirse 1 kişi için özel kesilecek.
Lonca üyelerini kasmak da yok.Bize çıkarcı değil,yarar sağlayan adam lazım.Kendini kasacak gerekeni ben bizzat yapacağım.
Bu lonca 5 kişiyle kurulacak.Oyunda gördüğümüz karakterli hırslı,agresif kişileri yetkili üyemiz tespit edip bize sunacak biz takibe alıp beğenirsek teklif götüreceğiz.
Adamda yücelen set dahi olmasa, ecelinden ışık zırhına kadar set dizeceğiz.Ancak dediğim gibi başvuruyla almayacağız biz seçeceğiz.
Loncanın adı hırsızlıkla falan anılmayacak bunun için bir de rehberle görüşmelerimizi sürdürüyoruz aramıza katılırsa kefildir..
Loncada birine kanka deyip diğerine lan vs. kullanarak kutuplaşma söz konusu olmayacak..
Loncada arkadaşlık maddi değil manevi olacak yılda 2 kez buluşma düzenlecek (İl ve semt duyurulacak)
KISACASI OYUNA YENİ BİR BOYUT GELİYOR..
YAKINDA
MERAN
İNLEYECEK
ARZLAR TAŞ KESİLECEK
MERHAMET YOK,KORKUN BİZDEN
Oyuna Yeni Bir Boyut
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
Re: Oyuna Yeni Bir Boyut
o film öyle bitmiyodu arkadaşım. istediğini yaparsan yap. lodoslar yol geçen hanı olduğu sürece kurtulamayız bu durumdan
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
celal abi kaldır şu aliciğin yorumunu allah aşkına
Vazgeçilmez kural kadim görevine gidilcek bu kurala aşığım 
Uzman ÜyePost Kasma Uzmanı ve Forum Sözcüsü
- masterbela
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Strongxsifa yazdı:Arkadaşlar uzun süredir düşünüyoruz demeyeceğim tam 3 yıldır planladığımız şeyi artık gerçekleştirme zamanı geldi.
Bu lonca Choosens gücünde Megax ününde Deathx stratejisinde Kholpashalix köklülüğünde olacak,bu lonca Hanedanx asaletinde olacak.
Lodos' sancakta ws atıp gönül eğlendirmeyecek, gerekirse karizmasını son saniyesine kadar harcayacak ancak pes etmeyecek.Karizması 0 olsa dahi adama dalarak rahatsız edecek.
Bu lonca Lodosların o 3-3.5 yıl önceki günlere dönmesi için gerekli güce,özgüvene sahip olacak.
Bir lodos kadim görevine çağırsın anında kadime gidilecek gerekirse 1 kişi için özel kesilecek.
Lonca üyelerini kasmak da yok.Bize çıkarcı değil,yarar sağlayan adam lazım.Kendini kasacak gerekeni ben bizzat yapacağım.
Bu lonca 5 kişiyle kurulacak.Oyunda gördüğümüz karakterli hırslı,agresif kişileri yetkili üyemiz tespit edip bize sunacak biz takibe alıp beğenirsek teklif götüreceğiz.
Adamda yücelen set dahi olmasa, ecelinden ışık zırhına kadar set dizeceğiz.Ancak dediğim gibi başvuruyla almayacağız biz seçeceğiz.
Loncanın adı hırsızlıkla falan anılmayacak bunun için bir de rehberle görüşmelerimizi sürdürüyoruz aramıza katılırsa kefildir..
Loncada birine kanka deyip diğerine lan vs. kullanarak kutuplaşma söz konusu olmayacak..
Loncada arkadaşlık maddi değil manevi olacak yılda 2 kez buluşma düzenlecek (İl ve semt duyurulacak)
YAKINDA
MERAN
İNLEYECEK
ARZLAR TAŞ KESİLECEK
açılın aLiciğin çakması geliyor :twisted:
~~Life And Death Lonca Kurusucu~~
Eğer gerçekten böyle birşeye yeltenicekseniz ve gerçekten bu dediğiniz işleri yapacak üyeler olucaksa böyle bir proje niye olmasın ? Umarım bu yazdıkların gerçekleşir... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- sokaktakiadam
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: LoNCa RıHTıM
Strongxsifa yazdı:Arkadaşlar uzun süredir düşünüyoruz demeyeceğim tam 3 yıldır planladığımız şeyi artık gerçekleştirme zamanı geldi.
YAKINDA
MERAN
İNLEYECEK
ARZLAR TAŞ KESİLECEK
kamera nerde
şakamısın kardeşim:))
okudukça koptum ALLAH iyiliğini versin:)
ne bu şiddet ne ebu kin ne bu celal
kendine 1 tane üye bul söz 2. üyen ben olacam
En son sokaktakiadam tarafından 03 Ağu 2011 00:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- sokaktakiadam
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: LoNCa RıHTıM
pardon 2 dfa yollamışım düzelteyim
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı

mübarek ramazan ayında bile içiyosunuz ya ayıp be..tüm loncam lodos olsa yine arz kalır keserim sizi bi uza ya :twisted:
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2