Kaçınılmaz Son.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: T C

Re: Kaçınılmaz Son.

Mesaj gönderen xReNaRDox »

bilinmez yazdı:
Adonis yazdı:
bilinmez yazdı:Özelime sövüp sonra yasaklayan rehber neyse sende doğru yolu bulmuşsun :D Oyuna adalet gelene akdar bende yokum.
Mustafayı iyi tanırım öyle bişe yapmıcağından adım gibi eminim.
O zaman adını kulağına üfleyene iyi sor. Sövme derken küfür yok forum kurallarına göre aşağılıyıcı kelime küçük düşürücü :D ama takmıyorum böle şeyleri çünkü benim Mustafa abimle ( Matuka) ilede tanışmam kavgayla başlamıştı zaten bende oyunu bıraktım oyuna adalet gelene kadar yokum.
Matukanın konuyla alakasını hala cözmüş değilim sadece bir zamanlar loncadan çıkarttığım bir playerdi. Veda konusu bu saptırma konuyu. Eğer küfrettiğime dair foton varsa veya şikayet ettim zaten diyosan en ufak bir cezam olmadı benim. Daha fazla muhattapa almıcam seni.

İyi forumlar
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen bilinmez »

xReNaRDox yazdı:
bilinmez yazdı:
Adonis yazdı:
bilinmez yazdı:Özelime sövüp sonra yasaklayan rehber neyse sende doğru yolu bulmuşsun :D Oyuna adalet gelene akdar bende yokum.
Mustafayı iyi tanırım öyle bişe yapmıcağından adım gibi eminim.
O zaman adını kulağına üfleyene iyi sor. Sövme derken küfür yok forum kurallarına göre aşağılıyıcı kelime küçük düşürücü :D ama takmıyorum böle şeyleri çünkü benim Mustafa abimle ( Matuka) ilede tanışmam kavgayla başlamıştı zaten bende oyunu bıraktım oyuna adalet gelene kadar yokum.
Matukanın konuyla alakasını hala cözmüş değilim sadece bir zamanlar loncadan çıkarttığım bir playerdi. Veda konusu bu saptırma konuyu. Eğer küfrettiğime dair foton varsa veya şikayet ettim zaten diyosan en ufak bir cezam olmadı benim. Daha fazla muhattapa almıcam seni.

İyi forumlar
Yazımı iyi okuyun. Sana küfür ettin demedim salak vb kelimeler kullandın dedim. Matuka nın senle ilişkisi nedir bilmem ama benim abim ben Mumyanınlaneti Catashrop :D Ne ayaksam sağ :)
Kullanıcı avatarı
Felaket26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Felaket26 »

WoW'a çevirdiler
SirDeathLess
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Felaket26 yazdı:WoW'a çevirdiler
Valla doğru wow oynasak köşeyi döneriz.
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

xReNaRDox yazdı: Matukanın konuyla alakasını hala cözmüş değilim sadece bir zamanlar loncadan çıkarttığım bir playerdi. Veda konusu bu saptırma konuyu. Eğer küfrettiğime dair foton varsa veya şikayet ettim zaten diyosan en ufak bir cezam olmadı benim. Daha fazla muhattapa almıcam seni.

İyi forumlar

Sen kimsin ki Matuka yı loncadan çıkarıyosun. Matuka hangi loncaya GİRMİŞTE ÇIKARTILMIŞ.
Biz hiçbir loncanın çağırısına kulak asmıyoruz. Kaç loncadan teklif geldiğini saymıyorum bile. Girmek istesek bütün loncalar açık bize. Sen kim oluyosun da hiç loncaya girmemiş birini loncadan çıkartabiliyosun.

Oyunu bırakıyosan adam gibi bırak iftira atarak değil !!!
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

bordo yazdı:
xReNaRDox yazdı: Matukanın konuyla alakasını hala cözmüş değilim sadece bir zamanlar loncadan çıkarttığım bir playerdi. Veda konusu bu saptırma konuyu. Eğer küfrettiğime dair foton varsa veya şikayet ettim zaten diyosan en ufak bir cezam olmadı benim. Daha fazla muhattapa almıcam seni.

İyi forumlar

Sen kimsin ki Matuka yı loncadan çıkarıyosun. Matuka hangi loncaya GİRMİŞTE ÇIKARTILMIŞ.
Biz hiçbir loncanın çağırısına kulak asmıyoruz. Kaç loncadan teklif geldiğini saymıyorum bile. Girmek istesek bütün loncalar açık bize. Sen kim oluyosun da hiç loncaya girmemiş birini loncadan çıkartabiliyosun.

Boşver abi oyunda kapak olunca rehber takıyla ezmeye çalışıyolar bana diyoduki ben sunucuda yeniyim kimse beni tanımıyor adam lonca kurdum şimdi diyor hemde mUstafa abiyi atmış :D :D Oyuna girsem halledeceğim çok kişi varda tutuyorum kendimi :D
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bordo yazdı:

İyi forumlar

Gidip Sorabilirsin Tkxx loncasına alınmıştı ben çıkardım önceki nick'm Renardo benim gidip bizzat kendisine sorun.
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bilinmez yazdı:
bordo yazdı:

İyi forumlar

Boşver abi oyunda kapak olunca rehber takıyla ezmeye çalışıyolar bana diyoduki ben sunucuda yeniyim kimse beni tanımıyor adam lonca kurdum şimdi diyor hemde mUstafa abiyi atmış :D :D Oyuna girsem halledeceğim çok kişi varda tutuyorum kendimi :D

Oyunda yeniyim derken ? :) neyse çocuk senle polemiğe giremem hadi işine.
Resim
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Garbajosa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Garbajosa »

Mustafa nereye lan daha yeni gelmiştik oyuna
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Garbajosa yazdı:Mustafa nereye lan daha yeni gelmiştik oyuna
Üniv. başlıyor zaten 20 gün sonra boş vaktim olcağını sanmıyorum. cıvkı çıktı birde bence zevk alamadığım bir şey haline geldi arada gelirim hal hatır sormaya yine :)
Resim
K.ATATÜRK

“Genel Sohbet” sayfasına dön