YENI FIKIR = ' Sersemletme Önleyıcı'
- ballibaba58
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
YENI FIKIR = ' Sersemletme Önleyıcı'
arkadaşlar dükkanda sersemletme önleyıcı dıye bısey olsa ve hıc sersemleyıp yavaşlamasak örnegın adada tazılara yakalanınca bır turlu gıdemıyoruz gıtmek ıstedıgımız yere helede şıfacıysanız olacak ıs degıl ?
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın 
Re: YENI FIKIR = ' Sersemletme Önleyıcı'
O zaman hiç canavar kesmeden kenana gidersiniz D
- ballibaba58
- Sahaf Yardımcısı
aslında benım o konuda şızofrenık düşüncelerım var kenana elektrıgı +1000 olan 6 savaşçı deparlayarak gıder 
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın 
gb de depar açamassınballibaba58 yazdı:aslında benım o konuda şızofrenık düşüncelerım var kenana elektrıgı +1000 olan 6 savaşçı deparlayarak gıder
Adam zihin toplamayı 15 yapar dielim birisne zehir attı 6 kişi birden bozcak herkesde 15 se bozulur DHeliN yazdı:Hadi diyelim gider zehiri kim bozcak :?
- ballibaba58
- Sahaf Yardımcısı
Kophaciii yazdı:Adam zihin toplamayı 15 yapar dielim birisne zehir attı 6 kişi birden bozcak herkesde 15 se bozulur DHeliN yazdı:Hadi diyelim gider zehiri kim bozcak :?
Gizlenmiş İçerikGöster
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
1 lvl fare bile sersemlete biliyor benim anlamadıım 2 sıkımlık canı olan birşey beni nasıl sersemletiyor bence bu bir hata.35 lvl üstü yaratıkların sersemletmesi gerek.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Artık herkes tek başına philin salonuna gider Dintikamatesi yazdı:1 lvl fare bile sersemlete biliyor benim anlamadıım 2 sıkımlık canı olan birşey beni nasıl sersemletiyor bence bu bir hata.35 lvl üstü yaratıkların sersemletmesi gerek.
Merhaba, ilk önce önerilerini "IKV Destek" ile paylaşmanı öneririm forumdan yapılan öneriler kayda alınmıyor.Önerine gelicek olursak "Sersemletme Önleyici" gib birşey gelirse Büyücü için "Tesla Küresi-Tesla Gözcü" yeteneğinin anlamı kalmaz, şifacı için ise "Çağrı-Sivas Kangal". Sersemletme'yi sadece yartıklar değil bizlerde yapıyoruz.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]