PrezerEJDER ile ilgili detaylı bilgi.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

PrezerEJDER ile ilgili detaylı bilgi.

Mesaj gönderen Bladem063 »

öncelikle konuyu şöyle özetliyeyim. PrezerEJDER nickli büyücüyü ws de savaşcım ile 9 2 yendim 5 fotosunuda forma koymuştum zaten ws 5 de bitiyor fazla fotoya gerek yok. kendiside 3 foto koymuştu bunun 1 ws si sayılmamıştı.

elimdeki kanıtlara ragmen adam beni ws de 5 1 yendigini söylüyor ? peki 5 1 yendiyse ben 9 defa niye kestim bu adamı :D 10 defa kazanıp 1 defamı attıgım ws sayılacak =). neyse adam üstelik forma girip konu açmıştı bladem hrısız diye.

buraya kadar herşey tamam. tesadüfe bakın ki arkadaştan 2000 akçe alacakmış ve parasını vermiş :D akçeyi almadan oyudan cıkmış. bende arkadaşa dedimki sana verdigi 45 m nu bana ver gelsin benden alsın akçeyi. arkadaştan o parayı aldım. PrezerEJDER susturuldugu için kuzeni kangrenin çarından girip benimle konuşmaya başladı. bendeki parayı istedi bende ws paramı getir paranı vereyim dedim.

onun üzerine şöyle bir pm ile karşı karşıya geldim fotosunuda atacam.

adam diyorki param yok zaten 45 m nu arkadaştan borç aldım akçe için. buda demek oluyordur ki PrezerEJDER in bana kaybettigi ws de verecegi parası olmadıgından dolayı kıvırmaya başlamış =) tabi Prezer e inanan pek fazla kişi yoktu. inanmayanlar için bu da benden bir kanıt.

ayrıca akçenin parasını Keyifçi den almış. Keyifçinin yigeni failimuhtar dan da bi okadar maden almış :D hem 45 m hemde maden almış adamdan :D keyifçinin haberi yok,prezerin muhtardan maden aldıgından.
muhtarında haberi yok keyifciden para aldıgından. adam akçe paramı geri alıyor ayagıyla hem maden hemde parayı geri almış işe bak =) üstelik de cıkıp bana hırsız diyor.
Resim

herşey ortada.
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
Kullanıcı avatarı
mutevazi23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Megaloman

Re: PrezerEJDER ile ilgili detaylı bilgi.

Mesaj gönderen mutevazi23 »

Resim
By tevazu23 at 2011-07-27

AL BUDA SANA BENDEN KAPAK WS SIRASINDA ÇEKTİĞİM FOTO SATEN WSYİ NASIL 5*1 YENDİĞİM ÖNCEKİ KONUDA YAZIYO

ÇANTADAKİ PARAYA BAKIN MONTAJ OLDUĞUNU DÜŞÜNENLER BUNDAN ÖNCEKİ KONUYDA BAKABİLİRLER PARA ORDADA AYNI VE O KONU KİNİTLİ ORAYADA MONTAJ YAPMAM İMKANSIZ

SANA KAPAĞIM BU OLSUN HIRSZ
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü

Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı

Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı

kapakmı ulan 9 2 yenildigin ws ye 3 defa kestigiginin fotosunu atmışsın 5 1 yendim diyorsun 5 1 yendiysen ben nasıl 5 defa kesildiginin fotosunu attım =)

ayrıca foto da da göründügü gibi kendi agzınla tongaya düşmüşsün mal herif ben o parayı borç aldım diye. madem 163 m paran var niye bana gelip o parayı borç aldım dıyorsun. ayrıca keyifçiden 45 m almışsın ve yigenin den de parayı aldıgını söylemeden bir sürü maden almışsın bumu senin şerefin lan bana şereften bahseden adama bak 10 yaşındaki velet sen kimsinki kapak yapıyorsun daha kaç adet kanıt göstereyim. öyle ya herşeye bi bahane bulunur sonuçta yeterki niyet bahane bulmakta olsun =) hadi yürü bakayım bebe. bana bulaşmanı öneremem yoksa seni barındırtmam söyliyim. daha dünkü cocuksun allaha çok şkr oyunda hatırı sayılı dostlarımız var elimiz her yere yetişir.
Kullanıcı avatarı
mutevazi23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Megaloman

Mesaj gönderen mutevazi23 »

ULŞAN ŞERFSZ İBN ANAN AVRADN SENİN BLADEM #@!? YALANCI ANAVARZA BANA VERMEN İÇİN SANA 45M BIRAKTI SEN ONU BANA VERMEDİN SONRA GİTTİN PREZEREJJDER DİYE ÇAR AÇTIN (YÜZDE 90 İHTİMAL VRİYORUM SENN OLDUĞUNA ÇNKİ DEDİ GEL SKYPE KÜFÜR EDECEKTİNİZ BURHANLA BLRKTE) ŞEREFSİZLER ÇALIYONUZ ÇALIYONUZ İFTİARA ATIYOSNZ AYRICA SNN 4 FTON VAR 2Sİ AYNOI BENM 3 FOTOM VAR DOĞRU AMA BENM 1 . FOTOMDA SENİ 2*1 YENDİĞİM GÖRÜLÜYO YANİ ONDAN ÖNCEDE 1 YENMİŞİM 1 TANEYİDE YENDİM SAYMADIN 13 CANDA KAÇTIN MENZİL GİTİN DEDİM MENZİLYOKTU DEDN OZMN SAYILMAZ MENZL OLAMDIĞINI SENDE BİLİYODUN GİTTİN GİTMESEN TEK VURCAKTIM ŞERFLİ OLUN OLUM ANANIZA AVRADINIUZA BU KDR KFR ETTİRMEYİN
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü

Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı

Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı

anavarza sana vermem için para bırakmadı anavarza dan akçe alacaktın parayı vermıştin akceyi almadan cıkmıstın bende bunu duyunca parayı ondan aldım prezer gelsin akçeyi benden alsın dedim. ayrıca ben kimse hakkında char acmam ve kimseye skypeden küfür etmem etmedim de bu güne kadar aksini idda eden cıkamaz.

benim 6 fotom var 2 si aynı buda demek oluyordur ki 5 defa kesildiginin fotosu var aynı olan 2 fooyun 2 sini birden saymıyorsun gerizekalı =) sayı saymayı ögren önce m4l =)
Kullanıcı avatarı
denizxlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen denizxlord »

Prezerejder şahıslı arkadaş kendini bilmez saygısız bi arkadaştır ELAZIĞda oturduğunu söylüyor geldiğimde otogardan haber etmemizi ve bizi alacağını arkadaşları ile indireceğini söylüyor =))
Adresini ver hiç ummadığın bi anda seni alayım diyor ses yok =))
tek ricam oyunda klavyeden konuşmayın boşboş şu oyunda güzel güzel birlikteyiz abilerinize saygılı olun küçüklerinizi sevin item için delirmeyin para için küfür etmeyin küfür yemeyin...

“Genel Sohbet” sayfasına dön