Echo ws Korhan 0-3

Artemis ws Korhan 1-5

Yaz Sıcaklığında Serinlerken

Korhan İlk bunla 50m'sine at kazan desinki ben arkadaşıyım al parayı uza , üzerinden 1 gün geçsin ertesi gece forumda böbrek hastasıyım yazsını gör , Çok geçmeden 30dk sonra Faruk ben XXX arkadaşımı kesmişsin gibi argo kelimeler duy , Sonra 100m'sine vs teklifi al . Acı 50m de . Sonra 3.1 kazan kasa carının şifresi arkadaşımda gelsin vericem paranı diye bir şey duy , Ardından , 2 hafta bekle Foruma 268 Mılyar Koyulan bir foto gör , Sonra sor paran varmı yok para mara ...ECHO yazdı:Bendeki PC Yaşlanmış Durumda WS Kaybetme Sebebim Ortam Efeklerini Kaldırmamasından Kaynaklanıyor Fizikselim 1350 Buz 1250 krtik Yüzdemde 27 Medi ile 32 Oluyo Toplam Yani Kesmesi Mümkün Olmayan Bişey 3 0 Yenilecek Bi Çar Deyil Bendeki Ayrıca Forumda Konu Açmışsın Da Sana Yazıgım Geldi Beni Keserek Pirim Yapacagını Sanmışsın.. En Kısa Zamanda Bi WS atalım 5 0 Lık Resmi Forumda Yayınlamak Benim Vaz Geçilmez Bi Zevkim Olacak..o Yüzden Rahatına Bak Şimdi
Sen oyunu tamamen bırakmamışmıydın gelip nasıl ws atıcan adamlaECHO yazdı:Bendeki PC Yaşlanmış Durumda WS Kaybetme Sebebim Ortam Efeklerini Kaldırmamasından Kaynaklanıyor Fizikselim 1350 Buz 1250 krtik Yüzdemde 27 Medi ile 32 Oluyo Toplam Yani Kesmesi Mümkün Olmayan Bişey 3 0 Yenilecek Bi Çar Deyil Bendeki Ayrıca Forumda Konu Açmışsın Da Sana Yazıgım Geldi Beni Keserek Pirim Yapacagını Sanmışsın.. En Kısa Zamanda Bi WS atalım 5 0 Lık Resmi Forumda Yayınlamak Benim Vaz Geçilmez Bi Zevkim Olacak..o Yüzden Rahatına Bak Şimdi